Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az én exem csinálja ezt?...

Csak az én exem csinálja ezt? Megtegyem amit tervezek?

Figyelt kérdés

Kicsit vicces,de egy idő után fárasztó.

Arról van szó,hogy az exem a megismerkedésünk első napjától kezdve zenékkel fejezte mindig ki magát..Ahogy mondta: nem a szavak embere,és sok énekes nagyon rá tudott tapintani a lényegre,hogy mit is akar mondani.Nem voltak kedven dalai,csak éppen azokat küldte el amit el akart mondani.Mindig hozzátette,hogy figyeljek a szövegre..

Kezdte azzal hogy Elküldte Demjéntől a "hogyan tudnék élni nélküled" dalt.Majd a bikinitől az "ezt nem tudom másképp mondani".Majd jöttek a többi szerelmes dalok--

Eleinte olyan jó dolognak tűnt,de egy idő után zavart,hogy ha beszélni akartam a problémákról akkor sem tudtam,csak úgy hogy ő dalt küldött.

Pl: majd jöttek az Bikinitől az "őszinte szerelem" dala.

Aki ismeri a szövegét az tudja,hogy nem legszebb vallomás.Itt már voltak gondjaink,és nem egy Bikini daltól akartam hallani a helyzetet.De nem tudtam beszélni vele.

A végén mondtam,hogy ha lehet,inkább pihentessük a kapcsolatunkat.Ezt sem lehetett megbeszélni vele,de megkaptam szintén a a Bikinitől +azok a boldog szép napok" című dalt(ki úgy értelmezi ahogy akarja,így én is érettem a lényeget belőle)Persze jöttek még érdekes dalok,és rengetek dalt küldött el,én csak párat kiemeltem.

Szóval én úgy vettem,hogy vége köztünk mindennek.Végül is nem illettünk össze,ennyi,nekem elegem lett belőle.

Mostanában megint küldözget dalokat. PL: Zorántól a "szerelemnek múlnia kell" vagy a Szécsi Pál - Szeretni bolondulásig dala..

Megint próbáltam beszélni vele,hogy ennek így semmi értelme,lépjen tovább ő is..De megint süket fülekre találtam.Így arra gondoltam hogy küldök én is egy dalt,hátha abból érteni fog.

Én Bródy Jánostól Haggyá' má' békibe című dalt választottam..Nem lennék ezzel durva nagyon??

Egyébként nem vagyunk már tinédzserek.Én 33/N az exem 36/F..(ezért sem értettem,hogy miért nem lehetett vele sosem kommunikálni)

2012. febr. 7. 20:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%

Úristen, azt hittem huszonévesekről van szó.

Ez nem normális, jó lesz az a Bródy dal, hátha észbe kap. Esetleg próbáld meg a CoD-től az Engedj el című számot....

2012. febr. 7. 21:00
 2/28 anonim ***** válasza:
Ez jó :D
2012. febr. 7. 21:05
 3/28 A kérdező kommentje:

Eleinte nekem is tetszett,de hidd el a végén már nem is olyan jó,ha minden kérdésedre egy dal a válasz.

Ha megkérdeztem tőle,hogy nyáron vajon lesz olyan meleg,hogy nyaralni menjünk? megkaptam az "Évszakok" dalt..

2012. febr. 7. 21:07
 4/28 anonim ***** válasza:
93%

mikor elkezdtem olvasni, komolyan mondom én még mosolyogtam is magamon, hogy ez olyan édi! :) Olyan édesek lehettek...na és mikor lejjebb értem, hogy ő 36 éves, na akkor már nem tudtam mosolyogni. :S

huh ez nagyon furcsa, hogy valaki ennyire ne legyen a szavak embere. Egyébként én nőként nagyon szeretem az ilyen dalokat, némelyiknek tényleg remek mondanivalója van, de azért ne dalszövegekkel kommunikáljunk már egy kapcsolatban!!! :)

Kérdésedre én elküldeném neki azt a nótát amit kinéztél, reméljük veszi a lapot. hogy megfog e sértődni? Hát nem tudom, lehet jön majd vissza rá a válasz egy szűcs judithtól:mond, mit tegyek, hogy érezd... :))

2012. febr. 7. 21:07
 5/28 anonim ***** válasza:
93%
Ha kicsit is tud angolul, akkor küldd el neki a Cannibal Corpse-tól az "I will kill you"-t, esetleg a "Hammer smashed face"-t, és érteni fogja a dolgot.
2012. febr. 7. 21:08
 6/28 anonim ***** válasza:
8%
Annál nagy probléma van, aki egy kicsit (!) sem tudja kifejezni magát, helyette dalokat küld... szerintem "ne süllyedj le az ő szintjére", és hagyd a fenébe ezt az egészet..
2012. febr. 7. 21:11
 7/28 anonim ***** válasza:
Küldd el neki a Pa-Dö-Dő-től a Bye bye Szása címűt!
2012. febr. 7. 21:19
 8/28 A kérdező kommentje:

Hát erről van szó..Ezért is döntöttem úgy hogy nem folytatom tovább,mert hiába jóképű,és szexi,de én képtelen lennék úgy élni,hogy sosem kommunikáljon velem..

Végig gondoltam,hogy mi lett volna ha terhes lettem volna..Akkor mit küld nekem::"a szex vajon mi?" vagy mit??ÁÁÁÁ

Külföldi dalt nem küldött csak magyart.Így nem is gondolkodtam én sem külföldi dalokban..

Sajnos nem szívesen süllyedek le a szintjére,de állandóan küldi a dalokat,hiszen ő ezekkel fejezi ki magát..Így reagálnom kell.Meg kell kérnem hogy álljon le,nincs tovább.Próbáltam telefonon,személyesen is eddig sikertelenül.Ezért gondoltam,hogy most először küldenék én is egy dalt..

2012. febr. 7. 21:22
 9/28 anonim ***** válasza:
Szerintem jól választottál, küldd el neki a Bródy-dalt. Nem azért, hogy "lesüllyedj" a szintjére, hanem mert úgy la´tszik, másként nem érti meg, amit közölni akarsz vele.
2012. febr. 7. 21:22
 10/28 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. nézd amiket írsz az végülis már kimeríti lassacskán a zaklatás fogalmát. írod, hogy folyamatosan bombáz téged dalokkal stb. hát ez nem túl jó dolog. az a baj, hogy zek szerint 36 évesen nem érti a magyar nyelvet. gondolom meg mondtad neki kerek perec hogy kész vége, lépjen tovább stb. ennek ellenére nem sikerül neki, hogy bombáz téged továbbra is. úgy vélem, hogy semmi nem változna azzal ha te is küldenél neki egy dalt. sőt lehet a végén még úgy értelmezné párod hogy adod alá a lovat...

szerintem tényleg nem kéne tenned semmit. megpróbáltad, nem sikerült. várj egy kicsit és ha nem hagyja abba, akkor bizony lehet hogy írnod kéne neki hogy már kezd terhes lenni számodra a levelei, így hagyja abba különben a hatóságoktól kell segítséget kérned.

2012. febr. 7. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!