Mennyibe kerül manapság egy urnás, szerényebb temetés?
"70 ezret írtok, de valaki 270-et. Ez most akkor, hogy van??? Én a teljes hamvasztás+urna+temetési szertartás árára vagyok kíváncsi! "
70 korul van a hamvasztas az edénnyel együtt (van kulonbseg, ha nem kersz szamlat, es hogy myilen edénykébe kéred) Erre jön rá minden, árban határ a csillagos ég, attól függ, miylen szolgaltatasokat rendelsz meg. Mar irta valaki, hoyg nezd meg az egyik temeto honlapjan az árlistát!
Az urna az ugye a sírhely, ahova teszed majd. Az van megvéve?
Nekem elsore ez a honlap jott ki:
Akkor lehet én rosszul értelmezem az urna fogalmát... de felénk ezt így mondják.
Mert rendes koporsónak való síremlék van készítve, abba kerülnének a hamvasztott "maradványok"... Szóval az mennyi lenne? Akkor az nem urna, hanem az az urna, amibe az edényt hantolják el...?
"Akkor lehet én rosszul értelmezem az urna fogalmát... de felénk ezt így mondják. "
Lehet.
Van az, amibe a hamvakat teszik, es van az a kis lyuka falban, amibe azutan a hamvakat tartalmazo dobozt teszik. E masodiknak van egy bérleti díja. Az ilyen falakat hívják úgy hogy urnatemető.
A koporsóhely egy nagyobb hely, annak nagyobba bérleti díja. Meg ugye a koporsó is nagyobb, jóval drágább mint a kis "doboz", és mint irták 25 évre előre kell kibérelni.
MEg kell ember és autó, aki szállítja, mivel neház, És ásni is kell hozzá. Érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!