Nagyon rossz a közérzetem a történtek után. Szerintetek
igazságos alapon volt?
Figyelt kérdés
Ma történt a dolog.Suliba voltunk és egyik szünetbe kissé nagy inkább lendületes erővel mentem ki az ajtón de úgy, hogy direkt meg akartam bökni az osztálytársamat.Aki érti is a viccet meg minden(beszélgetett valakivel de az illetőt nemláttam ugyanis nemláttam át a falon..).Amikor meglöktem akkor ő meglökte a másikat akivel beszélgetett.Amikor kiértem akkor vettem észre hogy azaz egyik fájós térdű gyerek és mivel nagy volt a lendület az o.társam benyaklott a fájóslábú térdéhez.
Aztán MEGÜTÖTT.pofon vágott.csak lestem,és káromkodott h huzzak a g*cibe meg tünjek már onnan. fel se birtam fogni ami történik.
Szerintem igazságtalan volt,mivelhogy nem az volt a célom hogy őt "bántsam" vagy fájdalmat okozzak neki.Nemtudtam hogy ő van ott,nem őt akartam meglökni.
Szerinem megérdemelted, honnan tudná, hogy nem dirket volt? legalább máskor nem csinálsz ilyen idióta dolgokat 16 éves fejjel és remélhetőleg egy életre bevésődik a kis fejecskédbe ez az eset.
2012. febr. 7. 15:06
12/17 anonim válasza:
Ne legyen rossz a közérzeted, ami megtörtént, nem lehet visszacsinálni, de a tanulságot vond le belőle.Amúgy pedig kvittek vagytok, ő megütötte miattad a térdét, te meg kaptál egy pofont.
Ha nem egy retardált ember az a fiú, akkor esetleg elnézést kérhetsz tőle a későbbiekben, akkor szerintem ő is bocsánatot kér a pofonért. Akkor talán megnyugszol.
2012. febr. 7. 15:30
13/17 A kérdező kommentje:
a kommentelőim nagy része mindenki szerint igazságos volt az a pofon..
ennyit a MAI PASIK MAGAVISELETÉRŐL! ha ti még helyeslitek is,hogy ütni nőt szabad ha az előtte csinált valami rosszat! ez igen(Y)
2012. febr. 7. 18:22
14/17 anonim válasza:
Te is fájdalmat okoztál neki, mellesleg gondolom, hogy nem tisztaerőből ütött meg. Nőről a te 16 életéveddel pedig közel sem beszélhetünk. De ha annyira zavar, akkor menjél pszichológushoz, vagy jelentsd fel a srácot.
2012. febr. 7. 18:44
15/17 anonim válasza:
Engem is lökdöstek "viccből", amit én is visszalöktem, de azért, hogy lássa, hogy milyen szar és mennyire nem vicces, sokan fel is fogták, egy nem, lelökött a lépcsőn!(Fenékre estem, azt hittem nem tudok felállni, de csak zúzodásom lett). Szerintem hagyd rá ezt a "bökdösös, lökdösős" játékot, hidd el nem vicces. Kértél bocsánatot? Mondtad, hogy nem őt akartad és ezt csak viccből csináltad a haverodnak? (Ha nem kértél bocsánatot, akkor ne legyél felháborodva, mert ha elmagyaráztad volna, hogy "bocsánat, nem így akartam, jól vagy?" vagy valami, szerintem nem kaptál volna pofont.
2012. febr. 7. 23:59
16/17 anonim válasza:
Utolsó voltam, egyébként, ha lelkiismeret furdalásod van, akkor tényleg menj oda hozzá és kérj tőle bocsit és, hogy haragszik-e, hidd el ő is bocsánatot fog kérni, ő se akart nagy pofont adni(ha nagyot adott)
2012. febr. 8. 00:40
17/17 anonim válasza:
Jó paraszt volt hogy idősebb fiú létére (nyilvánosan!)megütött egy fiatalabb lányt...te meg legközelebb vigyázz. Mondd meg neki, hogy nem direkt volt amúgy...ellenben az ő pofonával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!