Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a szüleim?

Miért csinálják ezt a szüleim?

Figyelt kérdés
Összesen 11 napot hiányoztam eddig a suliból. Szerintem az nem olyan sok. Múlthét csütörtökön és pénteken nem voltam, mert influenzás voltam(szerintem még mindig az vagyok). Tegnap elmentem suliba, de végig szenvedtem olyan rosszul voltam(fájt a fejem, szédültem, rázott a hideg, nagyon köhögtem, fájt az összes izmom). Mikor tegnap délután megmértem, hogy van-e lázam 37.2 volt, az nem nagy dolog. Ma reggel szóltam anyának, hogy nem vagyok jól, ugyanaz a bajom, mint tegnap, csak plusszba még a tüdőm is fáj. Mondta, hogy mérjem meg, nincs-e lázam. 38.4 volt. Adott lázcsillapítót, de mondta, hogy menjek el suliba, max. apa bevisz,hogy ne kelljen 50 centi hóban sétálni. Végül elmentünk a sulihoz, de szóltam, hogy nem vagyok továbbra se jól, apám felhívta anyámat, aki 5 percen keresztül oktatott a telefonba,hogy megfogok bukni, mert annyit hianyzok stb.. Most haza hozott apám, de nem tudom mi a bajuk, tényleg nagyon szarul vagyok. Érzem, hogy a torkomban akkora gombóc van, hogy komolyan mindjárt elhányom magam. Bocsi a helyesírási hibákért, telóról írtam. 15/L.
2012. febr. 7. 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

Mond meg édesanyádnak, hogy bár az influenza egyszerű betegség, de ha nincs kipihenve, lábon van kihordva, akkor súlyos szövődményei lehetnek.

Ígérd meg hogy be fogod pótolni, kérd meg egy osztálytársadat, hogy küldje el e-mailben hogy mi volt az anyag, hogy tanulhass.

2012. febr. 7. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mostanában hogyan szokás, de amikor én jártam gimibe, úgy jó 10 évvel ezelőtt, akkor elmentem orvoshoz, felírta a megfelelő gyógyszereket, kiírt suliból, s visszarendelt x nap múlva. Ha úgy ítélte meg, mehetek közösségbe, akkor igazolta, aláírta az ellenőrzőmet, ha pedig azt látta, hogy még nem az igazi, akkor további pihenőre küldött. Akkor még nem volt olyan, hogy anyu azt mondta "nem baj, ha a doktor még betegnek lát, menjél csak iskolába..." A doki megállapította, a történet lezárult. Újabban miért nem így működik?
2012. febr. 7. 09:05
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
"Miért csinálják ezt a szüleim?" Mert hülyék. Amit tehetsz, elmész orvoshoz, az majd kiír és ad majd igazolást.
2012. febr. 7. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!