Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim elveszik az életem,...

A szüleim elveszik az életem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Becsúszott 1-2 rossz jegy és mindentől eltiltottak, nem találkozhatok a barátaimmal , nem tv-zhetek csak hétvégén, nem gépezhetek , ha megtanultam másnapra kikérdeznek, mintha általánosba járnék, miután felmondtam az anyagot még tanulnom kell más tantárgyra és pénteken, de még szombaton is tanulnom kell, nem hiszem el, hogy nem értik, hogy fáradt vagyok, a telefonomat is majdnem elvették (most is telefonról írok egyébként), nem bírom... legalább a barátaimmal találkozhatnék , a laptop és a tv nem igazán érdekel,de múltkor is felhívott az egyik barátnőm és már egyből elkezdtek faggatni, hogy miért hívott, megmondtam nekik, hogy én se kérdezgetem őket, hogy miről beszélnek az ismerőseikkel és teljesen kiakadtak és fél óráig hallgathattam a szidásukat, komolyan jobban szeretek iskolában lenni, mint itthon, ott legalább nem szid senki. Hozzáteszem tesóm hiába hoz rossz jegyeket , csak annyit mondanak neki, hogy majd kijavítja. Hogy beszéljek velük?
2011. nov. 25. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy Te és a tesód?
2011. nov. 25. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Valamitől nagyon beijedtek, lehet azt hiszik, hogy drogozol, vagy iszol, rossz társaságba keveredtél. Lehet, hogy valaki rosszat mondott rólad, vagy valamit megláttak rólad-tőled, amit nem kellett volna (interneten, telefonon).
2011. nov. 25. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
meg kéne tudni(lehetőleg a tudtuk nélkül)hogy mitől féltenek.
2011. nov. 25. 14:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Tesóm 18 lesz, én 16 leszek, soha nem ittam részegedésig, nem cigizek ( utálom, anyámnak is szoktam mondani, hogy szokjon le róla), nem is éjszakázok szinte soha...
2011. nov. 25. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Tesóddal nem történt valami ebben a korában, amit nem szeretnének, hogy megismétlődjön veled?

Ja, ha már ő 18 éves, akkor ő már nagykorú, már önmagáért felelős.

2011. nov. 25. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!