Anyukám elhordott mindennek amiért lefeküdtem a barátommal 1 hónapnyi járás után. Most ez normális?
Bezzeg akkor nem akadt ki, amikor 14 évesen elvesztettem a szüzességemet. Csak azért, mert a szüleim is imádták azt a fiút...
A mostani barátomat nem nagyon szeretik, és lehet, hogy kicsit hangosak voltunk (kb minden áthallatszik a másik szobába...).. Tehát rájöttek, hogy lefeküdtünk. Amikor barátom elment, anya elhordott mindenféle r*bancnak, meg hogy az ő lánya ilyen selejtes lett, stb...
Most ilyenkor mit tegyek? Vagy majd megnyugszik?
17/L
De semmi rosszat nem tettem azóta. Sőt, még azzal a fiúval minden pénteken ittunk is, az sem zavarta. Ő vitt bele minden rosszba, a többit nem akarom részletezni, erről nem tudnak anyuék.
Azóta jókislány vagyok. Ráadásul a tanulmányi átlagommal sem jöhetnek, mert úgy vannak vele, hogy saját magamnak tanulok, ők nem szólnak bele. Tudják, hogy van annyi eszem, hogy felmérem a tanulás mértékét. Magyarul az átlagom is jó. De ha rossz lenne se viselkednének így velem. vagyis hát csak anya ilyen, apával alig beszélek
"De semmi rosszat nem tettem azóta. Sőt, még azzal a fiúval minden pénteken ittunk is, az sem zavarta. Ő vitt bele minden rosszba, a többit nem akarom részletezni, erről nem tudnak anyuék."
Arra még nem gondoltál, hogy a minden rossz és az ivás zavarta mégiscsak? Én valahogy nem tudom elhinni, hogy egy anya azt mondja a 14 éves lányának, hogy igyál csak kislányom, nem baj :O
Elköltözni majd egyetemet után akarok...
Nem mondta, hogy jó ivást, de nem is tiltotta. Ő azt gondolta, hogy majd vigyáz rám az a srác. Bár vigyázott, csak közbe betonrészegek voltunk.
74 százalékosnak mindenbe igaza van énis ezt írtam volna jó lene elgondolkozni,
14gyerek voltál ahol én jártam suliba 14évesnek még a kormőt se szabadot kifesteni mert lemosták volna,még most is gyerek vagy nem tudom mét hiszed magad felnőttnek még a szüleid parancsolnak neked én a hejukbe enyit se engetem volna meg neked,nem hogy a 1 hónapós barátodat meghivód magadhóz osztán lefeküsztök és a szüleid halgassák mind ezt ráadásul a saját házukba és még te íród hogy normális ez?
el vagy tájolva vagy,én a szüleid helyébe kivetem volna az utcára a csórót 1-2 tasli után mit kébzel aki ijet ír ki nincs bőr a képeteken
ijen let a világ?
Nem kell meglepődni, hogy nem tetszik neki, hogy az új barátoddal 1 hónap járás után nemi életet élsz, aminek fültanúja lehetett...
Legközelebb ne (ott) sináljátok, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!