Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretitek az anyósotokat?

Szeretitek az anyósotokat?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 20:28
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
100%
Viszont gyűlöljük egymást! Nem tetszik neki, hogy kiállok a magam igazáért, mert nem ehhez van szokva. Megszokta már, hogy a férjét irányíthatja....de hál' istennek a fiát nem tudja! :D Messze elkerülöm, ahogyan csak tudom.
2010. febr. 15. 18:01
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Én félek tőle mert ha valamiért megutál akkor én is utálni fogom. Ezt pedig nem szeretném, úgyhogy kerülöm a találkozást. De ezzel csak az ellenkezőjét érem el annak amit szeretnék, majd azért fog utálni mert látja hogy kerülöm. Pedig velem mindig kedves volt szóval semmi okom nem lenne rá hogy ilyen legyek de akkor is félek tőle!!
2010. febr. 16. 11:23
 43/43 anonim ***** válasza:
Először kedveltem, aztán jött néhány probléma és kimutatta a foga fehérjét. Rosszul vagyok tőle!
2010. aug. 10. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!