Szeretitek az anyósotokat?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 20:28
21/43 anonim válasza:
Anyósjelöltemet szeretem.Páromat mindig nyúzza,mikor megyek már,úgy vár.Segitek is neki mindenben... :)
22/43 anonim válasza:
Én szeretem ha anyós porhanyós!Egy szemét utálom,gyűlölöm,és kinem állom.Szerencsétlen idegbeteg!A fiamat akarta elvenni tőlünk aki csupán most tölti 7dik hót!Ha van pokol a tűzén fog elégni!!
23/43 anonim válasza:
Igen, szeretem. Sot az ex anyossal is jol meg vagyok :))
24/43 anonim válasza:
Nem különösebben. Számomra érthetetlen és homályos okokból eldobta magától az első szülöttjét, csak mert az alkoholista apának valami nem tetszett benne, a páromat pedig folyamatosan kihasználják. Szóval határozottan NEM!
25/43 anonim válasza:
tisztelem őt, és vannak tulajdonságai amik miatt kedvelem. Azért azt túlzás lenne azt mondani, hogy rajongok érte, viszont örülök neki, hogy ő lett az anyósom.
26/43 anonim válasza:
teljesen közömbös a létezése. Nem érzek iránta semmit.
Valószínűleg azért, mert az ő egész családjuk ilyen és nincs igazán anya-fia kapcsalat sem a férjemmel.
27/43 anonim válasza:
Én sajnos gyűlölöm. Nagyon rossz a kapcsolatunk, az esküvőre nem is akart eljönni, mondván, ha majd lesz a fiának még egy esküvője, akkor elmegy. Végül a család unszolására eljött, azóta sem beszélünk nagyon egymással. Már menyasszony voltam, mikor be akarta szervezni a férjem régi barátnőjét, hogy vele milyen jól kijött. A röhej az, hogy a férjem mondta, hogy az a kapcsolat is az anyja miatt szakadt meg, de utólag az jobb is. Én jobban szerettem és szeretem a páromat, mint hogy egy ilyen el tudjon mellőle űzni. Rendszeresen sértegetett és megalázott amit én soha se soha nem fogok neki megbocsájtani. Oldalakon sorolhatnám a viselt dolgait, de ez gondolom nem az a fórum. Tehát a válaszom, nem.
28/43 anonim válasza:
Én kedvelem , rendes egyszerű asszony.
29/43 anonim válasza:
Határozottan nem! A páromat pedig folyamatosan kihasználják a ferjével :( a gond az h a párom ezt nem veszi észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!