Utálom!! Műmosoly, bűbáj, de csak amíg az ő elképzelése szerint történnek a dolgok. Beleszól az életünkbe, úgy hogy észre sem veszi, mert neki mindig is természetes volt, hogy mindenkit irányíthat a környezeteében, férjét, lányát és fiát (a férjemet). Én nem állok be a sorba, ezért egyre több a konfliktus köztünk. Gyűlölöm őt!
2009. jún. 22. 10:21
33/43 anonim válasza:
igen
2009. júl. 2. 15:18
34/43 anonim válasza:
GYŰLÖLÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 30. 11:59
35/43 anonim válasza:
pokolra vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. nov. 4. 15:31
36/43 anonim válasza:
Az én anyósomnál nincs álnokabb és kétszínűbb ember a világon. Nagyon jó volt a viszonyunk, de mára már nagyon megromlott. A szemembe szeret a hátam mögött szar szapul.
Neki is van mit a tejbe aprítani. A kisebbik fiát jobban szeretni mint a másikat, s még lelkileg terrorizálja is.
Ki nem állhatom, utálom, gyűlölöm
2009. nov. 26. 15:07
37/43 anonim válasza:
nem szeretem mert gyereknek néz még mindig minket holott ő az aki a leggyerekesebben viselkedik!S megsértődik ha beszólok neki mikor az egész scalád egyet ért, h igazam van, csak mások félnek tőle..jellemhibás az biztos!!4
2009. dec. 2. 09:06
38/43 anonim válasza:
Te szereted?
Gondolom nem azért kérdezed mert imádod:)
Szerintem piszok kevés ember van aki szereti.
Főleg a nők körében.
Általában kétszínű kis kisfiam seggét nyalós kis *....-ok!
Meg én jobb vagyok nálad és veled nem lehet boldog az én picikém...Wááá
Undorítóak.
Soha nem leszek ilyen!!!
Mert az én életemet is egy kis vipera keserítette meg.
Büdös banya!
De nem baj én tudom hova jut nemsokára...
Megérdemli!
2009. dec. 30. 16:04
39/43 anonim válasza:
Hát utálni nem utálom vagyis mikor hogy viselkedik.Én sem vagyok tökéletes de ő magáról ezt gondolja és mondja is hogy ő soha életében nem követett el hibákat.Nem tetszik neki hogy nem úgy vagyok nevelve ahogy ő volt.Sosem voltam vele tiszteletlen,de ő sokszor beszól.Mindig "láthatatlanul" harcol velem azaz ő csinál mindig valamit.Ha valamit eltervezünk beleszól vagy keresztbehőzza a számításainkat.Szerintem rájött hogy ez a dolog már komolyabb mint gondolta(3éve járunk).Első egy évben egy mintaanyós volt egyébként.
2010. jan. 13. 12:28
40/43 anonim válasza:
mint kutya a lancot !!!
elso evbe az enyem is rendes volt... es barmikor tud mumosojt ragasztani a pofajara... hat remelem egyszer megszabadulok tole...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!