Mi a véleményetek az olyan fiatalról, aki azért nem beszélget, mert nem érdekli semmi?
Hűha! Most már pontosan tudom, miért nem akar beszélgetni veled az a fiatal rokonod.
Ha számodra csak az a jóhiszemű, aki teljes mértékben egyetért veled, hát én se szívesen lennék a beszélgetőpartnered...
ki ő pontosan neked? vérszerinti rokonok vagy házasság útján szerzett? mennyi a korkülönbség köztetek kinek a javára?
azért írod, hogy fiatal, de ez relatív. ha egy 14 évesről van szó, szerintem az normális. mindenki akkor éli a lázadó korszakát, nem érdekli semmi és senki. ő majd kinövi.
ha már huszon akárhány éves, akkor pedig nem lehet mit tenni, mert ilyen a személyisége, biztosan sok rossz élmény érte az élete során, azért vált ilyenné. emiatt nem szabad megvetni.
a kérdésem még az, hogy amikor kettesben vagytok és kérdezel valamit, akármit, akkor szimplán annyit mond, hogy ez őt nem érdekli, vagy pedig egyáltalán egy szót sem nyög ki? vagy csak az orra alatt egyszavas válaszokat piszmog. ez sem mindegy. ha ad azért válaszokat a kérdéseidre, akkor az még jó, de semmit nem válaszol, az tényleg gáz, akkor ne erőltesd a dolgot.
még egy kérdésem van: miért jár ilyen gyakran hozzátok? mi az hogy jön magától? ha nem látjátok szívesen, miért nem mondod meg neki, hogy ne jöjjön és el van intézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!