Alig beszelget velem a ferjem? Mi lehet vele? (bov. Lent)
Nem tudom, egyeseknek miért olyan egyértelmű, hogy más után nézett? Annyi más oka lehet!
Pl. én sem beszélek a párommal, pedig eszem ágában sincs más után nézelődni. Egyszerűen csak megszoktam, hogy BÁRMIT, és BÁRHOGY mondok, attól ő megsértődik. Pedig én csak beszélgetni szerettem volna vele, de a lehető leg általánosabb dolgokról sem lehetett már! És hónapokkal később is képes a fejemhez vágni, hogy anno azt a mondatot én milyen rossz, hátsó szándékkal mondtam. Pedig eszem ágában sem volt bárkit bántani. Aztán egy ideig kisérleteztem azzal, hogy minden mondatomat 2-3szor átgondoltam, mielőt kimondtam, nehogy bántó szándékot érezhessen belőle. De ez sem jött be. Az ÖRÖKÖS duzzogásból már nagyon elegem lett, így hát inkább hallgatok. Ha kérdez, tőszavakban válaszolok. Egyelőre működik. Bár látom, ez sem tetszik neki.
Ne vedd sértésnek, de nem lehet, hogy a terhességgel Te is sokkal érzékenyebb lettél, amitől ő hasonlóképpen érezhet, mint én?
36f
Elhiszem és megértelek. Valószínű, hogy fél a terhességtől, az apaságtól és az is zavarja, hogy most nem olyan témák izgatják, mint Téged. A férfiak sokszor kicsit befelé fordulnak, amikor a nő otthon lesz, mert hirtelen úgy érzik, hogy ő minden társaságod, és ez taszítja őket. Inkább olvass a neten dolgokat, és arról beszélgess vele. (ne párkapcsolati kérdéskörben.) Ne faggasd, mert attól nem fog többet mesélni, max. Te mesélj. Amíg dolgoztál, neked sem tűnt föl, hogy mennyit beszél, mert volt saját társaságod. Ez egy rövid és nehéz szakasz, de fel a fejjel. Ha gondolod, írj privit.
Dorothy (házassági tanácsadó és anyuka)
szerintem csak a babavárás miatt lett ilyen, mert azért meg fog változni a helyzet és most ő kell hogy eltartson titeket. ez neki nagy feladat. hagyd pihenni, ez fontos.
nálunk is volt ilyen "hullámvölgy". én hívtam közös barátokat, akik egy picit visszarángatták :) aztán társasjátékoztunk is, akkor is oldódott.
szóval kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!