Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen a családom?...

Hogy lehet ilyen a családom? Még egy ilyen család nincs a földön!

Figyelt kérdés
Hónapok óta nincs munkám,sz.arba vagyok az a helyzet.Anyám mintha örülne neki mert ezáltal egyre többet veszekedünk a párommal és látom rajta hogy örül neki..apám a egy szemét ro.hadék,azt ígérte szerez nekem munkát mert keresnek embert ahol dolgozik,sz.arik rá megkérdezni egyre csak halogatja,testvérem külföldön él ő is b.aszik segíteni nekem,pedig megtehetné hogy körbe érdeklődik,mert van munka bőven,félre ne értsetek nem mástól várom a segítséget de sz.arul esik hogy a saját családomra nem számíthatok.mindenki éli világi életét és nagy ívben sz.arnak arra hogy hamarosan éhen dö.glök.apám is jól keres,havi 500 ezret keres,tesóm havi 700 ezret megkeresi és a párja is elég tehetős,és nagyon sok ismerősük van..tesom most megy hawaira nyaralni,én meg itt szenvedek azért hogy enni tudjak egyáltalán..nem nem irigylem tőle félre ne értsetek,de őt is annak idején úgy szerezték ki,mindent megteszek azért hogy legyen munkám de nem jön össze.nem mástól várom a segítséget,de egy apa vagy egy testvér igazán segíthetne ilyen helyzetbe.én látom rosszul a dolgokat vagy én fogom fel rosszul a helyzetet?
2012. febr. 5. 15:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én ngyon megértelek engem a szemétládq anyám rákényszerített hogy a házra amit apámtól örököltünk adjam a jelzáloghitel kötelezettségem. Azért hogy azt ők eldorbézolják a tesómmal.aztán most ugrott a ház. Naív voltál és bélekényszeritettek a kólcsönbe sajnos tudom hogy nem lehet ilyenkor nemet mondani. Nagyon sajnalom a helyzeted valahogy próbalj a tróger apáddal beszélni.
2012. febr. 5. 16:11
 22/33 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. febr. 5. 16:12
 23/33 anonim ***** válasza:
17%

ma 16:11

Külföldön takarítót is csak nyelvtudással keresnek.

Tudom,Angliában élek,és alap angol tudással úgy van takarítói állásom,hogy protekcióm volt..Már egy mosogatáshoz,takarításhoz is elvárják az nyelvtudást.

2012. febr. 5. 16:19
 24/33 A kérdező kommentje:

ma 16:19

az így igaz

2012. febr. 5. 16:21
 25/33 A kérdező kommentje:
nem mindegy hány éves vagyok?a tényen nem változtat.
2012. febr. 5. 16:21
 26/33 anonim ***** válasza:

Hmm, már ketten is kérdezték mégsem válaszolsz... Érdekes.

Amúgy oké hogy külföldön ez van a takarítással kapcsolatban (egyébként ez sem feltétlenül igaz) nagynéném hirtelen ment ki Münchenbe egy büdös szót nem tud németül, mégis kapott takarítói munkát egy tehetős szállodában. Apám úgy szintén, már másfél éve kint dolgozik. De hogy Angliáról mondjak példát, családi rokon egy hónapon belül kapott takarítói munkát úgy hogy egy mukkot nem tud angolul.

Plusz, itthon bármikor felvesznek takarítónak egy szó nélkül + még ha van érettségid még előnyben is vagy! (tudom miről beszélek, nagymamámnak takarító cége van!)

2012. febr. 5. 16:28
 27/33 anonim ***** válasza:

ma 16:28

Én is kint élek az angoloknál.1 évig semmi melót nem kaptam(pedig elhiheted hogy rengeteget mászkáltam ügynökségekhez,kilincseltem mindenhová) Mindenhonnan elzavartak,hogy előbb tanuljam meg az angol nyelvet.Nekem szerencsém volt,mert a férjem eltartott addig.

Szóval tévedés azt hinni,hogy tárt karokkal várják külföldre azokat akik egy szót sem tudnak..Főleg hogy kint is magas a munkanélküliség,és sokan vannak akik tudnak beszélni,és melót keresnek..Engem inkább az ilyen történetek adnak némi hitetlenséget(bár elhiszem hogy vannak ilyen példák is) de nem ez a jellemző

2012. febr. 5. 16:32
 28/33 anonim ***** válasza:
16:32-es, előző vagyok. Nem azt mondtam hogy mindenki hazudik aki ezt állítja, de tudtam 3 ellen példát is mondani. Van ilyen, meg olyan is. Apukám fél év alatt megtanult németül ahhoz, hogy tudjon új munkát keresni, és most már ott tart hogy ott dolgozik, ahol ő szeretne. De teljesen lényegtelen, a kérdező itthon is találna munkát ha nagyon szeretne, nem pedig a családjától várná.
2012. febr. 5. 16:37
 29/33 A kérdező kommentje:

ma 16:28

nem beszélj hülyeséget kérlek,3 hónapja ezt csinálom,van hogy kimegyek 3 napra és elmegyek akár kilincselni is,volt hogy mosogatónak jelentkeztem és azt mondta neki olyan kell aki perfektül beszéli a nyelvet,ez megint a munkáltatótól függ.volt olyan is aki azt mondta nem baj ha nem beszélem jól a nyelvet csak jól dolgozzak,a nyelvet középfokon beszélem,igaz vannak még hibák de egyre jobb.a lényeg hogy kimentem mert mondta hogy nem számít ha nem beszélek jól,neki az a lényeg hogy jól dolgozzam.kimentem aztán mondta hogy neki még is olyan kell aki jobban beszél,pedig a telefonba hallotta hogyan beszélek és fényképet is látott rólam..na mindegy ez már mellékes.

2012. febr. 5. 16:40
 30/33 anonim ***** válasza:
Nézd, nem beszélek hülyeségeket, nem tudod elfogadni hogy ilyen meg olyan is van? Én nem hazudtollak meg, elhiszem hogy nem kapsz munkát. Miért olyan nehéz elhinni azt amit én mondtam? Nem hazudtam, nem állítottam valótlanságot, ez így történt. Hát most tudok én mit csinálni???
2012. febr. 5. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!