Hogy lehet ilyen a családom? Még egy ilyen család nincs a földön!
ma 15:53
persze persze várom a sült galambot...gondolod te!rengeteg pénzem benne van az utazásokba és telefonra amit munka miatt költöttem.ha mindent össze számolok akkor akár 200 ezer ft is elment a külföldi kiutazásokra és telefonokra..igazad van tényleg csak a segítséget várom..
nálunk ugyanez a helyzet...apám elég neves a szakmájába,felsőtízezerszerűséghez tartozik mégsem kerít nekem melót..pedig a kormányhivatalban is dolgozhatnék,neki csak egy telefonjába kerülne... :/
szóval mehetek diplomás közgazdászként takarítani külföldre nyártól:D
jó,mi?
A kölcsönről ami a te neveden volt(amiről írtál) megint csak te magad tehetsz.Ezt nélküled nem tehették meg,csak úgy hogy te is belementél.ergo: elhitted,hogy apád fizetni fog,és valami ürüggyel mégis rátudod beszélni,hogy a nevedre vegyél fel hitelt.Így ebben részben te is hibás vagy,
Tudod az én családom alkoholista.Minden egyes alkalommal(még ma is,hogy már közel vagyok a 30-hoz) állandóan nyaggatnak,hogy vegyek fel nekik hitelt,ők fizetik.Sosem mentem bele.
A nővérem a felső tízezerbe tartozik.Vagyis nagyon gazdag.Van cége,évente 4-szer mennek külföldre nyaralni.Tavaly csak Thaiföldön vettek egy házat(nyugdíjas évükre legyen hova menniük).Nem ismeri a bolti árakat,mert a szakácsnője vásárol,és főz rá.Bejárnője,és külön edzője is van aki figyel az egészséges életmódjára is.A lánya 1 év alatt legalább 6 idegen országba utazgat.
A másik nővérem is tehetős.Neki cukrász üzeme van ami elég jól megy így a válság közepette is.Ők is állandóan nyaralgatnak,és elvannak.
Én albérletben élek,és úgy néz ki haarosan munkám sem lesz.Van hitelem,és az idejét sem tudom mikor nyaraltam utoljára.Mégsem várom el egyik nővéremtől sem hogy segítsenek(bár ők többször felajánlották a segítséget)..De mégis magam akarok a saját lábamra állni.
Ne a rokonaidtól várd a megoldást..És ne őket okold a saját rossz döntéseid miatt.
ma 15:59
persze de ők annak idején elvárták tőlem,még fiatal voltam és akkor kezdtem dolgozni és ezt használta ki mindenki,aztán ez a f.asz jancsi is itt hagyott anyámmal az adósággal a nyakamon,tönkre téve a fiatalságomat.anyám mai napig fizeti a kölcsönt amit azzal a hülyével vettek fel.és akkor mi van ha egyszer fordul a helyzet??én is küldjek el majd mindenkit a francba??mert még lehet fordított helyzet is,de én úgy gondolom egy családba nem így kellene működnie a dolognak..
ma 16:05
a személyeskedést kerüljük ha lehet ok?a ennyire érdekel akkor elárulom hogy érettségim és 2 szakmám van,bár a nyeév még nem megy annyira jól,de munkába álláshoz elég.nincs szerencsém ennyi.egy munka össze jött de a főnök 3 hét múlva közölte velem hogy vissza jött a kolléga aki beteg volt,így sajnos nekem mennem kell...mondom kösz b.azdmeg,nem erről volt szó.csak azt nem közölte velem mielőtt felvett hogy csak addig kellek amíg nem jön vissza a kolléga drága.
igen,ha egyszer fordul a helyzet akkor apádat és a tesódat elküldöd a francba,mondván: "úgy segítek ahogy ti is segítettetek anno annak idején" ilyen egyszerű..
Én már írtam neked:
"Üzletben nincs család,nincs rokon,nincs barát"
És ez így s van jól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!