Mit tegyek ha a féltesóm (hugom) lop tőlem, és senki nem hisz nekem?
16 éves,én 17 éves vagyok. Én 14 éves koromig anyukámmal éltem,de apukámmal és az új családjával rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. A hugomnak sosem voltam annyira szimpatikus,de olyan 10 éves koráig jól el volt velem, Mikor kamaszodni kezdett akkor kezdett megutálni,nagyjából abban az időben költöztem oda. Mert anyukámat a munkája és a párja külföldre hívta,én meg a barátom miatt maradni szerettem volna itthon.
Eddig csak régi felsőt,csatokat lopott tőlem,de most már vadi uj ruhákat és pénzt is lop(elég durva összegeket).
Tudom hogy ő lopja el,de nem tudom bizonyítani. Apu azt mondja beszéljük meg egymással,de csak nem akar a feleségével beszélni. A hugom anyja pedig nem hisz nekem. Már próbáltam finoman beszélni vele h lop,és vmit kéne csinálni vele...
A szobámat hiába zárom... mert a fürdőszoba kulcs is nyitja az ajtómat,azt meg nem engedik h eltegyem. Zárcseréről hallani se akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!