Manapság mi fog meg benneteket egy lányban?
Leellenőriztem, nem a férfi kategóriába tartozom, leszbikus sem vagyok, viszont, van egy gondolatom, ami talán támpont lehet.
Nekem, mint nőnek egy férfiban -függetlenül attól, milyen a külseje, mert nem ez alapján döntök (egyszerűen mindenkiben más fog meg)- a legfontosabb tulajdonság, hogy tartson, haladjon valamerre. Még, ha kis esetlen is. Ha vannak tervei, ha csak rajzolódik épp valami a kis gondolataiban, életében, de célirányosan (időnkét, akár kis utcákban elveszve, mint mindenki más is...), de haladjon előre. Ez az alapja mindennek. Ettől egyéniség, ettől szabad, és saját akaratú, ettől lesz önbizalma. Hangsúlyozom, még ha néha nem is úgy állnak a dolgai, mert az élet bele-bele rondít, ahogy szokott. De ettől/ezektől a dolgoktól lesz különleges valaki, az akarattól, hogy maga szeretne lenni. Akiben ez nincs meg, azok lehetnek a gyártósorról lecsusszant sorszámukban különböző srácok/lányok.
Én munkahelyemen kaptam egy diák lányt magam mellé,hogy segítsen az az napi rutin feladat ellátásában.Szép és igényes volt,nem is egy tucat lány.Viszont ami megfogott,az az,hogy egy nagyon értelmes,érett,talpra esett lány.
Elbasztam...Nem hívtam el sehova,(Nevét tudom,ő is az enyémet)bár lehet,hogy jobb is,mert megtudtam ,hogy van barátja.Pedig munkatársam szerint nagyon jól elvoltunk.:)
Azóta nem is nagyon alszok csak 2-3órákat.Ennek 1 hete.
Következtetést vondd le.:)
Szerintem is tényleg fontos az, hogy valóban lehessen látni, hogy tart valamerre, vannak céljai. Nemtől függetlenül tényleg vonzóvá tehet ez a tulajdonság valakit. Sőt. A nyitottság is, közvetlenség is.
Hát igen, gondolom mit akartál ezzel írni.:):)
Van egy lány akiről nem tudtam levenni a szemem amikor először megláttam. Mások azt mondják róla hogy átlagos, vagy azt hogy csúnya de szerintem ő a létező legszebb.
Engem a tekintete fogott meg. Amikor beszélek vele elég nehéz a szemébe nézni mert akkor meg se tudnék szólalni :)
Sajnos alig ismerem. A belső tulajdonságairól nem tudok írni de azt észrevettem hogy ő nem olyan mint a többi korabeli lány és számomra ezért is tűnik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!