Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rezsit, kaját fele-felében...

Rezsit, kaját fele-felében fizetitek? Ha az egyik fél többet keres/többet fogyaszt akkor is?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy párom kb 5x annyit keres mint én.

Én pedig a 100 e ft-ot sem érem el, és persze ebből még utiköltség is lejön,mivel 35 km-ről járok be dolgozni, és 2 bérlet kell.

Páromnak nagyobb igényei vannak étkezés szempontjából mint nekem. Pl heti 3x hús hússal kb, nekem heti 1x elég volna 2 csirkecomb, az is 2 napra beosztva. Minden más kajából többet eszik mint én. Viszont a felét én fizetem mindennek. Úgy érzem, hogy többet fizetek így kajára, mint amit megeszek. Egy 10essel biztosan, és még sprórolok is, mert ha páromra hagynám a bevásárlást simán még 10 e ft-tal többet kellene fizetnem, mert ő nem nézné az árakat sem.

Azért nem vitatkozok ezzel a párommal, mert párom felépített egy házat, hitel nélkül, saját erőből, mindent ő csinált meg 2 kézzel, és gyönyörű a ház.

Én akkoriban tanultam, anyagilag ezért nem tudtam hozzájárulni.

Párom nagyon szeret enni, ezért 2 naponta mindig frisset főzök.

Szerintetek ez így jó? Nekem azzal kellene kompenzálnom hogy ő házat épített, hogy heti minimum 4x sütő-főzök munka után, amit ő megenne, és még azzal is hogy fizetem a felét a kajának, közben ő 2x annyit eszik mint én?

2012. febr. 4. 10:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ott a pont kedves20as. Remélem megfogadja a kérdező. Én 10 évet huztam le egy ilyen mellett. Szerencsére azóta mar férjnél vagyok és minden közös.
2012. febr. 4. 20:24
 22/23 anonim ***** válasza:

"..És nem vett el feleségül, mert nekem meg változtatnom kell a hozzáállásomon. (mindig ezt mondja).."

Hagyd ott. Egyébként pedig a normális az lenne (akik nincsenek közös kasszán), hogy arányosan osszák el a kiadásokat. Fizetés arányában.

A házhoz ezek szerint tényleg semmi közöd. Nem kell úgy érezned, hogy "tartozol" neki, csak mert most nála laksz és nem fizetsz lakbért vagy ilyesmi. Ez hülyeség. Akkor soha nem lesz spórolt pénzed? Ha vége a kapcsolatotoknak (amiben csak neki van biztos pontja - lakás), akkor egy fillér nélkül kezdj új életet? Neeeem. Ha szeret akkor ezt ő is belátja. Ha nem, akkor lépj le. Rengeteg normális pasi van, majd megtalálod őket.

2012. febr. 6. 19:47
 23/23 anonim ***** válasza:
Lépj le!
2012. febr. 9. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!