Nektek éjjel-nappal megy a routeretek? Sokat fogyaszt a router?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 21:55
1/15 anonim válasza:
Igen, nekem non-stop megy. Nem tudom mennyit fogyaszt, de biztos nem sokat. :)
2/15 P.O.C. válasza:
5-10 W terhelés alatt. Teheltelenül meg jóval kevesebbet, pl ilyenkor a Wi-Fi is csak "kézfogásjeleket" küld.
Tehát teljesen elhanyagolható a fogyasztása. Kb egy Televízó is megeszik ennyit Stand By üzemmódban.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és a modem is megy mellé?
Most vettem routert, azért kérdezem.
2012. febr. 3. 22:14
4/15 P.O.C. válasza:
Amúgy az enyém non-stop megy a torrent miatt. Egy TP-Link TL-WR1043ND OpenWrt firmware -el + rákötve egy 500 GB -os samu külső vinyó. Kíváncsiságból lemértem, a szünetmentesen szoftverével. Max 22-25 W -ig ment fel a diagram. Valószínűleg ennek több mint felét a vinyó ette meg, hiszen USB -ről kapja az áramot.
5/15 P.O.C. válasza:
A modem fogyasztására is kb ennyit kell számolni.
Amúgy a legtöbb router -t be lehet állítani, hogy inaktivitás esetén (vagyis ha egyetlen kliens sem csatlakozik), akkor bontsa az internetkapcsolatot.
6/15 A kérdező kommentje:
nem melegszik túl?
TP-LINK 740N
2012. febr. 3. 22:23
7/15 P.O.C. válasza:
Nem, ezek folyamatos üzemre vannak tervezve.
8/15 A kérdező kommentje:
És nem lassítja a netet?
Köszi a válaszokat!
2012. febr. 3. 22:27
9/15 P.O.C. válasza:
Mármint mi lassítja? Mire gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!