Nem lesz baja a routernek, ha éjjel-nappal be van kapcsolva?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 21:26
1/5 anonim válasza:
Arra való, hogy éjjel-nappal be legyen kapcsolva (nem is szereti, ha kapcsolgatják), azaz nem, nem lesz baja.
2/5 anonim válasza:
2éve megy folyamatosan! És még mindig működik!
4/5 anonim válasza:
mi minden este kikapcsoljuk (minek fogyassza az áramot egész éjjel,ha úgysem használjuk)
és minden reggel meg bekapcsoljuk
évek óta így csin,és természetesen semmi baja sincs a routernek
5/5 P.O.C. válasza:
Folyamatos üzemre van tervezve, hogy mindig készen álljon.
Nálunk, az orvosi rendelőnek én szoktam segíteni a számítógépes nyűgjein. Kb. 8 éve beállítottam egy Wi-Fi B -s Linksys router -t, és még mindig megyen, pedig még életébe nem volt akarattal kikapcsolva. :)
Ha a fogyasztás miatt aggódsz, készenlétben olyan 2-4 W -ot vesz fel. Kb. ennyi egy televízió készenléti felvétele is. De nem lesz akkor sem baja, ha rendszeresen kikapcsolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!