Pár nappal ezelőtt kiidegelt a sok gyk-s reklám, és megpróbáltam letiltani azokat. Nem tudtam, pontosan hogyan csináljam, ezért csináltam egy olyat, hogy "sütik letiltása", aztán este, mikor vissza akartam lépni gyk-ra, nem engedett be. Mit tegyek?
milyen böngésző alatt?
de gondolom a beállítások adatvédelem résznél nézz szét ott hátha megtalálod.
Lényeges lenne tudni, hogy melyik böngészőről van szó, ez kimaradt.
Firefox esetén ez a Beállítások/adatvédelem/előzmények - egyéni beállítások lenyíló menüjében a "Sütik elfogadása a webhelyekről" menüpontban van. Lehet csak azért nem találtad, mert ha nincs egyéni állítva, nem látszik a menüpont.
Reklámot pedig más módon kell tiltani, a böngésző önmagában ezt nem fogja. Érdemes az adblock kiegészítőt telepíteni, azzal egy reklámot sem kell itt vagy más oldalakon nézni (alapból is kivesz sokat, meg kézzel is megadható)
Firefox, és meg is találtam, amit mondtatok, és ki van pipálva a sütik fogadása (lehet, hogy önmaga állította vissza), de még mindig nem tudok belépni, és új regisztrációval sem. Belépés, és egyszerűen visszaugrik a főoldalra a saját csatornám helyett.
Semmi üzenet, hogy "a csatornáját bezártuk", e-mailen sem kaptam, más regisztrációval sem tudok bemenni.
Lehet, hogy az ip-címem lett blokkolva? Vagy mi lehet a hiba?
Ha blokkolva lennél, nem tudnál ide írni. Töröld a sütiket, lehet valami kavar van bennük, és a következő belépésnél újra meg lehet adni az adatokat.
Ugyanott, az adatvédelemnél van a sütik megtekintése. A bejövő ablak keresőrészébe írd be, hogy gyakori, és kilstázza az oldalhoz tartozókat. Ezekre egyesével menve a delete gomb törli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!