Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Pár nappal ezelőtt kiidegelt...

Pro Patria kérdése:

Pár nappal ezelőtt kiidegelt a sok gyk-s reklám, és megpróbáltam letiltani azokat. Nem tudtam, pontosan hogyan csináljam, ezért csináltam egy olyat, hogy "sütik letiltása", aztán este, mikor vissza akartam lépni gyk-ra, nem engedett be. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Odakattintok, hogy bejelentkezés, rányomom, úgy tűnik mintha bejelentkezne, de csak a sima főoldalra ugrik vissza megint. Próbáltam visszaállítani a "sütiket", de nem is találtam meg.
2011. dec. 1. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:

milyen böngésző alatt?

de gondolom a beállítások adatvédelem résznél nézz szét ott hátha megtalálod.

2011. dec. 1. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Lényeges lenne tudni, hogy melyik böngészőről van szó, ez kimaradt.

Firefox esetén ez a Beállítások/adatvédelem/előzmények - egyéni beállítások lenyíló menüjében a "Sütik elfogadása a webhelyekről" menüpontban van. Lehet csak azért nem találtad, mert ha nincs egyéni állítva, nem látszik a menüpont.

Reklámot pedig más módon kell tiltani, a böngésző önmagában ezt nem fogja. Érdemes az adblock kiegészítőt telepíteni, azzal egy reklámot sem kell itt vagy más oldalakon nézni (alapból is kivesz sokat, meg kézzel is megadható)

[link]

2011. dec. 1. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Firefox, és meg is találtam, amit mondtatok, és ki van pipálva a sütik fogadása (lehet, hogy önmaga állította vissza), de még mindig nem tudok belépni, és új regisztrációval sem. Belépés, és egyszerűen visszaugrik a főoldalra a saját csatornám helyett.

Semmi üzenet, hogy "a csatornáját bezártuk", e-mailen sem kaptam, más regisztrációval sem tudok bemenni.

Lehet, hogy az ip-címem lett blokkolva? Vagy mi lehet a hiba?

2011. dec. 1. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha blokkolva lennél, nem tudnál ide írni. Töröld a sütiket, lehet valami kavar van bennük, és a következő belépésnél újra meg lehet adni az adatokat.

Ugyanott, az adatvédelemnél van a sütik megtekintése. A bejövő ablak keresőrészébe írd be, hogy gyakori, és kilstázza az oldalhoz tartozókat. Ezekre egyesével menve a delete gomb törli őket.

2011. dec. 1. 20:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Kitöröltem mindet, kivéve egyet (azt nem lehet) és nem lett változás.
2011. dec. 2. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!