Ti kölcsönadtátok volna?
Barátnőm kölcsön akarta ma kérni a kocsinkat. Az apja vezette volna, a vonóhorog miatt kellett volna nekik. Mindez úgy történt volna, hogy mi nem vagyunk ott. Amikor beszélgetünk a barátnőmmel, sokszor mondja, hogy az apja már megint lerészegedett és többször elvitte úgy a barátnőm saját kocsiját, hogy ivott. Én nemet mondtam, az okát is kifejtettem, hogy azért nem, amiket mesélsz apukádról. Ő erre megsértődött. Azóta nem beszél velem. Igazat adott abban, amit az apjára mondtam, de zokon vette, hogy nem adtuk oda az autót. Felajánlottam azt is, hogy munka után elintézzük velük, amit szerettek volna, de ez már késő volt nekik.
Ma már elgondolkodtam, hogy bizonyára ő sem engedte volna, hogy ittasan vezesse az apja a kocsinkat, de tegnap csak ez lebegett a szemem előtt. Most mosolyszünet van, azóta nem beszél velem.
Ti mit tettetek volna? Odaadtátok volna?
Maximum úgy adtam volna oda ha én vezetem.
De így tuti nem.
Szia!
Nem adtam volna oda, főleg így, hogyha tudom, hogy az apja még az Ő kocsiját is többször úgy vitte el, hogy előtte ivott...
Nem egyszer akarták kölcsönkérni az én autómat is, mert nagy a csomagtartó (Skoda Octavia, kombi) és kellett volna a nagy hely a sok holmi, vagy nagy tárgy miatt, de nem adtam oda én sem. Felajánlottam, hogy bepakolhatjuk, amit szeretne és majd én vezetek. Volt, aki elfogadta így, volt, aki megsértődött. Ez van. Azért egy kocsi nagy érték, mi van, ha összetöri véletlen?:S Jól tetted, hogy nem adtad oda. Majdcsak megbékél és rájön, hogy nem kellett volna megsértődni. Reméljük!
Köszi mindenkinek a válaszát! :)
Igen, néha hihetetlen dolgokat tud csinálni/mondani a barátnőm. Egyik rossz tulajdonságai közé tartozik, hogy soha nem végez magán önvizsgálatot.. Ha ő került volna ebbe a helyzetbe, ő sem tett volna másképp. Így viszont zokon vette, na de sebaj, majd megbékél :)
Soha, senkinek nem adnám kölcsön a kocsimat, még a legmegbízhatóbb embernek sem. Nem érdekel mekkora sértődés van, pénzt, pasit, kocsit soha :D
Oldja meg mindenki a problémáit.
A te indokod egyébként is tökéletesen érthető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!