Ti kölcsönadtátok volna?
Barátnőm kölcsön akarta ma kérni a kocsinkat. Az apja vezette volna, a vonóhorog miatt kellett volna nekik. Mindez úgy történt volna, hogy mi nem vagyunk ott. Amikor beszélgetünk a barátnőmmel, sokszor mondja, hogy az apja már megint lerészegedett és többször elvitte úgy a barátnőm saját kocsiját, hogy ivott. Én nemet mondtam, az okát is kifejtettem, hogy azért nem, amiket mesélsz apukádról. Ő erre megsértődött. Azóta nem beszél velem. Igazat adott abban, amit az apjára mondtam, de zokon vette, hogy nem adtuk oda az autót. Felajánlottam azt is, hogy munka után elintézzük velük, amit szerettek volna, de ez már késő volt nekik.
Ma már elgondolkodtam, hogy bizonyára ő sem engedte volna, hogy ittasan vezesse az apja a kocsinkat, de tegnap csak ez lebegett a szemem előtt. Most mosolyszünet van, azóta nem beszél velem.
Ti mit tettetek volna? Odaadtátok volna?
Jól tetted.
Amúgy hány éves milyen az autótok?
2003-as Skoda Fabia kombink van, gyári állapotú, cascoval, hitellel.
Tegnap még azt is a fejemhez vágta, hogy amikor mi kértük kölcsön a szülei autóját (szintén vonóhorogos), akkor a szülei szó nélkül odaadták. Hozzáteszem ott volt velünk a barátnőm és egy hónappal ezelőtt a barátnőm barátja kérte tőlünk kölcsön a kocsinkat, akkor nem voltunk ott és neki kölcsönadtuk, mert tudtuk, hogy megbízható.
Hát igen.
Én sem vezetném más autóját úgy, ha a tulaj nincs ott, csak ha végképp kivitelezhetetlen és neki teszek szívességet vele..
Van egy alapszabály. Jobban mondva három.
PÉNZT,AUTÓT,NŐT SOHA NEM ADUNK KÖLCSÖN!!!!
"Elviszlek bárhova de az Én autómat csak és kizárólag én vezethetem!""Pénz kell? Van! Most adok egy ezrest , te holnap adsz egy kétezrest.De ha holnapra nincs meg akkor jó lesz holnapután a háromezer,vagy azután a négy....döntsd el."
Mondjuk ekkora hóba, ami nálunk van, eszembe sem jutna más kocsiját elkérni.
De én sem adtam volna oda!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!