Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok/házaspárok! Egy vagy...

Párok/házaspárok! Egy vagy két külön takaróval alszotok? Miért?

Figyelt kérdés
Vagy, ha különnel akkor mikortól? Mi évek óta egy közössel alszunk, szeretjük és nem kényelmetlen. Eddig még rajtunk kívül nem hallottam ilyet:) Vannak még ilyen párok?
2012. febr. 3. 18:25
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Egy takaróval alszunk. Összebújva. Nagyon jó érzés. :)
2012. febr. 6. 22:26
 42/42 anonim válasza:
Hát nem tudom, de én fiú létemre amikor barátnőmmel aludtam és külön takaró volt, mindig átbújtam az ő takarója alá és max az enyémmel is betakaróztunk, én el se tudom képzelni, hogy két külön takaróval aludjunk, olyan rossz érzés, amikor a barátnőm befele fordulva, betakarózva alszik és én szeretnék odabújni hozzá a takaró alatt, de alatta van a takaró, kevesebb az esély ilyenkor a felébresztésre, ha egy takaró van szerintem, simán meg lehet oldani, én amúgy is jó alvó vagyok. De a poén ebben az egész mindenségben, hogy nekem még nincs is olyan nagy takaróm :D. Ráadásul van, hogy csak egy nagy és egy kispárnát rakok ki, szóval nagyon külön párnák sincsenek :D. Én úgy gondolom, hogy fontos az intimitás és a közelség, nekem legalább is nagyon jól esik :). De persze igyekszem beszerezni egy nagyobb takarót és hát azért külön párna sem árt :D
2017. máj. 12. 02:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!