Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok/házaspárok! Egy vagy...

Párok/házaspárok! Egy vagy két külön takaróval alszotok? Miért?

Figyelt kérdés
Vagy, ha különnel akkor mikortól? Mi évek óta egy közössel alszunk, szeretjük és nem kényelmetlen. Eddig még rajtunk kívül nem hallottam ilyet:) Vannak még ilyen párok?
2012. febr. 3. 18:25
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Két takaró mert igy kényelmesebb.Én már elalvás előtt körbe tekerem magam ugy hogy alattam is takaró van a párom meg csak félig takarja be magát. Szóval nekünk igy kényelmes.
2012. febr. 3. 19:46
 22/42 ava87 ***** válasza:
100%

Ilyenkor közös takaróval, de amikor nagyon meleg van nyáron, akkor kettővel, mert én állandóan libegtetem meg ide-oda pakolgatom.

Azt nem mondom, hogy nem mocorgok, de jó nekünk így :) Néha kicsit takaró-csatázunk, de ez nem zavaró :)

2012. febr. 3. 19:52
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi külön takaróval, mert párom folyton forgolódik és ezzel felébreszt mindig. Próbáltuk az 1 takarót, de nem sokat aludtunk, mert ő nem mert forgolódni, nehogy felébresszen, én meg a kevés forgolódásra is felébredtem. :) Ő meg csak úgy alszik jól, ha forgolódhat. :)Szóval marad a külön takaró, mert így kényelmes.
2012. febr. 3. 20:08
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Közös takaróval, egyszer volt külön takarónk,de azt nem bírtuk sokáig, kb. 5 perc után ment a földre és egy kis takarón osztoztunk. Külön nem tudnám elképzelni, mindketten nyugton alszunk, vagyis én a karjaiban és reggel ugyanúgy kelünk fel ahogy elaludtunk.
2012. febr. 3. 20:15
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Mi is-is.

Külön takaróval főleg télen.

De van amikor egy takaróval.

Igazából tökmindegy, mert 5 takaró is lehetne az ágyban, Ő az összeset ellopja. :)

2012. febr. 3. 20:16
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi ha együtt alszunk,akkor 1 takaróval ami nagy 220x200-as,de mivel horol én pedig úgynem tudok aludni,így az esetek 90%-ban külön szobában alszunk.33/N
2012. febr. 3. 20:50
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Eddig egy takaró volt de ha elalszik mindig lehúzza rólam...:)

most bevezetésre került a második takaró, így kényelmesebb;)

2012. febr. 3. 21:08
 28/42 A kérdező kommentje:
mi is mocorgunk amúgy, de mindkettőnk olyan, hogy egy éjszaka felkelthet minket bárki, 2 másopdperc múlva alszunk is :D
2012. febr. 3. 21:15
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Egy 200x220as takaróval,de van az ágyban szélen egy normál méretű,mert párom volt már hogy túl maga alá gyűrte és nincs szivem felébreszteni.De amint észreveszi hogy nincs rajtam a nagytakaró,takar be vele,és huz magához.

Nyáron két takaró,két vékony kis lepedő,bár leginkább nem takarózunk,panel,30fok

2012. febr. 3. 21:16
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Mindig összebújva alszunk el egy takaróval, aztán mikor felébredek éjszaka, akkor bemászok a falhoz, és akkor már a saját takarómmal takarózom be. Mindig is így volt.
2012. febr. 3. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!