Párok/házaspárok! Egy vagy két külön takaróval alszotok? Miért?
Külön takaró :)
Mivel én fagyos vagyok, nekem főleg télen vastag takaróm van. A férjem meg ilyenkor veszi elő a plédet mert neki az is elég. Eggyel ez kivitelezhetetlen lenne ugyebár. :) No meg mindketten forgolódunk. Sosem szerettem összebújva aludni, az olyan, mintha megfojtanának, nem tudok "terpeszkedni", helyezkedni. :)
Külön. Én ilyenkor is csutkára nyitott ablak alatt, meztelenül alszom közepes takaróval, a férjem meg 30 fokban is képes megfagyni. Rajta két vastag takaró van.
Ha egy lenne, vagy ő fagyna kékre, vagy engem verne le a víz.
Elalvásnál összebújunk, de 10-15 perc múlva arrébb menekülök, annyira melegem lesz a testhőjétől. Valami fura a belső termosztátommal, de iszonyúan kimelegszem éjjelente, már gyerekorom óta.
Hozzáteszem, hogy mostanában néha külön is alszik, egyrészt hogy fűthessen, másrészt annyira horkol, hogy gyakran 3-4 órát nézem a plafont, amíg ő flexel mellettem.
Szép dolog az összebújás, de ha hetekig nem tudjuk kialudni magunkat, az nem tesz túl jót a lelkivilágunknak.
Külön. Kicsit összebújunk először, aztán befordulunk a falfelé, csak így tudunk elaludni.
23N
milyen furcsa, hogy sokan nem tudtok egymás mellett aludni sokszor:)
mi elég szerencsések vagyunk
én azt is elmondhatom, hogy sokkal jobban alszok, hogyha mellettem van
pedig van, hogy éjjel felkelt 2szer 3szor egy egy "gyere közelebb" vagy egy "nem fázol/nncs meleged" mondattal:)
Mi egy takaróval, meg is bolondulnék külön takaróval. Az számomra nagyon idegen lenne. Mindig kivétel nélkül a párom mellkasán alszom el, aztán az éjszaka folyamán ki-ki helyezkedik.
Ő is megszokta én is, másképp nem is lenne jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!