Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok/házaspárok! Egy vagy...

Párok/házaspárok! Egy vagy két külön takaróval alszotok? Miért?

Figyelt kérdés
Vagy, ha különnel akkor mikortól? Mi évek óta egy közössel alszunk, szeretjük és nem kényelmetlen. Eddig még rajtunk kívül nem hallottam ilyet:) Vannak még ilyen párok?
2012. febr. 3. 18:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Külön takaró :)

Mivel én fagyos vagyok, nekem főleg télen vastag takaróm van. A férjem meg ilyenkor veszi elő a plédet mert neki az is elég. Eggyel ez kivitelezhetetlen lenne ugyebár. :) No meg mindketten forgolódunk. Sosem szerettem összebújva aludni, az olyan, mintha megfojtanának, nem tudok "terpeszkedni", helyezkedni. :)

2012. febr. 3. 22:05
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Külön. Én ilyenkor is csutkára nyitott ablak alatt, meztelenül alszom közepes takaróval, a férjem meg 30 fokban is képes megfagyni. Rajta két vastag takaró van.

Ha egy lenne, vagy ő fagyna kékre, vagy engem verne le a víz.

Elalvásnál összebújunk, de 10-15 perc múlva arrébb menekülök, annyira melegem lesz a testhőjétől. Valami fura a belső termosztátommal, de iszonyúan kimelegszem éjjelente, már gyerekorom óta.

Hozzáteszem, hogy mostanában néha külön is alszik, egyrészt hogy fűthessen, másrészt annyira horkol, hogy gyakran 3-4 órát nézem a plafont, amíg ő flexel mellettem.

Szép dolog az összebújás, de ha hetekig nem tudjuk kialudni magunkat, az nem tesz túl jót a lelkivilágunknak.

2012. febr. 3. 22:28
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Külön. Kicsit összebújunk először, aztán befordulunk a falfelé, csak így tudunk elaludni.

23N

2012. febr. 3. 22:30
 34/42 A kérdező kommentje:

milyen furcsa, hogy sokan nem tudtok egymás mellett aludni sokszor:)

mi elég szerencsések vagyunk

én azt is elmondhatom, hogy sokkal jobban alszok, hogyha mellettem van

pedig van, hogy éjjel felkelt 2szer 3szor egy egy "gyere közelebb" vagy egy "nem fázol/nncs meleged" mondattal:)

2012. febr. 3. 23:12
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
télen közös,nyáron külön! télen fázunk és bújunk,nyáron meg olyan messze megyünk egymástól,amennyire csak lehet :)
2012. febr. 3. 23:14
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
egy takaróval alszunk,de csak azért mert nincs másik :D és a legtöbbször vitatkozunk rajta mert vmelyikünk mindig kitakarja a másikat.... Bár mostanában egyre többször tudunk szépen veszekedés nélkül aludni
2012. febr. 3. 23:46
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi is külön takaróval, de mindig összebújva alszunk. Én nagyon fázós vagy, ha alvásról van szó, ősztől nyárig vastag toll béléses takaróm van. A párom olyan mint egy jegesmaci :) télen-nyáron meztelenül alszik egy kis vékony takaróval.
2012. febr. 4. 09:36
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy takaróval, meg is bolondulnék külön takaróval. Az számomra nagyon idegen lenne. Mindig kivétel nélkül a párom mellkasán alszom el, aztán az éjszaka folyamán ki-ki helyezkedik.

Ő is megszokta én is, másképp nem is lenne jó:)

2012. febr. 4. 10:58
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
2 külön takaróval. nekünk így kényelmes.
2012. febr. 4. 13:14
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi külön takaróval alszunk, mert mindketten elég mozgalmasan alszunk.
2012. febr. 5. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!