Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok/házaspárok! Egy vagy...

Párok/házaspárok! Egy vagy két külön takaróval alszotok? Miért?

Figyelt kérdés
Vagy, ha különnel akkor mikortól? Mi évek óta egy közössel alszunk, szeretjük és nem kényelmetlen. Eddig még rajtunk kívül nem hallottam ilyet:) Vannak még ilyen párok?
2012. febr. 3. 18:25
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
egy takaróval
2012. febr. 3. 18:40
 12/42 anonim ***** válasza:
84%
mennyi külön takarós van :o én el se tudnám képzelni külön, nekünk egy nagy takarónk van, és nem kényelmetlen egyáltalán :)
2012. febr. 3. 18:42
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Hú én meg azt nem tudnám elképzelni,hogy egy takaróval alszunk. Ilyenkor mindig eszembe jut amikor a pár húzgálja a takarót és a végén az egyik kettévágja :) Én is mocorgós vagyok és a párom is, volt már, hogy éjszaka jól arcon könyökölt :)
2012. febr. 3. 18:45
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Külön takaróval, mert az ágyon 2 mtracvan,így van köztünk egy árok, de tavasszal beköltözünk a házunkba, ahol új bútor lessz és ott egy takaróval takarózunk, mint kezdetkor.

Nincs is annál jobb mint összebújva elaludni!

2012. febr. 3. 18:46
 15/42 A kérdező kommentje:

:) köszi a válaszokat

én szeretem

főleg télen, mert elég nagy a takaró és olyan jó mikor éjjel odabújok hozzá, ő meg álmában még jobban bebugyolál :)

2012. febr. 3. 18:47
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Mi külön takaróval alszunk összebújva.

Volt hogy álmában még a saját takarójával is betakargatott, én meg éjjel két dologra ébredtem: hogy ver a víz, olyan melegem van, és hogy ő tőlem fél méterre elkékült szájjal vacog. Betakargattam és hozzábújtam.

2012. febr. 3. 19:02
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Mi külön takaróval alszunk. Mindketten tudunk érdekes dolgokat művelni éjszaka. Sokat helyezkedünk, mocorgunk, így nehéz lenne egy takaróval.

Egyik reggel fölébredtem és azt vettem észre, hogy a párom takarójával takarózom. Ez még nem is lett volna gáz, de a párom(hosszú hajú, rocker) olyan édesen szuszogott az én rózsaszín, takaróm alatt. Rejtély, hogy sikerült összehozni.

2012. febr. 3. 19:06
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
1
2012. febr. 3. 19:16
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
külön
2012. febr. 3. 19:19
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Külön takaróval, elég izgágák vagyunk mind ketten, emiatt csak húzgálnánk lefele a másikról hajnalok hajnalán. :)

Ennek ellenére mindig összebújva alszunk, vagyis mindig a karjai közt alszom el, általában hajnalban mindig felkelek, ha ép megakarok fordulni mindig visszahúz, olyan édes, imádom.

2012. febr. 3. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!