Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két hónap ismeretség után...

Két hónap ismeretség után férjhez mentem. Két gyerekem van. Esküvő előtt azt mondta hogy szakít addigi életével, nem úgy fogja élni. Most 3hó esküvő után már megbánta hogy ezeket mondta. Nem is szeret engem?

Figyelt kérdés
közös program, caládi élet nincs amiről beszéltünk. őt csak az autója és a számítógép érdekli . Arra se válaszol hogy szüksége van rám . Szerintetek?
2012. febr. 3. 14:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

biztos vagyok benne, h nem fogtok tudni együtt élni, váljatok el minél előbb és szolgáljon tanulságul, h nem szabad ennyire elhamarkodni a dolgokat. legközelebb ne ted ki ilyeneknek se magadat, se a gyerekeidet. lehet együtt élni papír nélkül is. látod, egyedül is jobb, mint egy rossz kapcsolatban :-(

szurokolok neked, h rendbe jöjjön az életed

2012. febr. 3. 15:34
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért mentél ilyen hamar hozzá?Az hogy sokáig 1ül voltál még nem indok én is sokáig egyedül voltam de mégse mentem hozzá az első pasihoz akinek kellettem.3 éve élek vele együtt,igaz közös házat vetünk,közös babánk is lett.De valahogy nekem eszembe nem jutott volna hogy pár hónap után hozzá menjek....Miért nem válsz el tőle,ha ennyire nem jó semmi vele?
2012. febr. 3. 15:42
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
23 vagyok Mennyi idős vagy te és a férjed?
2012. febr. 3. 15:43
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért de a másfél év egyedüllét még nem indok arra hogy egy 2 hónapos kapcsolat után fejest ugorj a házasságba, ráadásul úgy hogy ott van a 2 gyereked akiknek az érdekeit mindenki és mindenek elé kell helyezned.

2 hónap alatt egy embert sem lehet kiismerni, akkor még mindenki rózsaszín ködben úszik, mindenki a szebbik énjét mutatja. Idő kell mire tényleg valóban ki lehet ismerni a másikat!

És te anyaként hozzákötötted az életed és a gyerekeidét egy olyan férfihoz akit gyakorlatilag nem is ismertél a másik oldaláról. Persze hogy ígért fűt-fát a hapsi, befészkelte magát egy kész meleg otthonba, mindent eléraksz gondolom ezzel nincs baja. 5 hónapig tudta ezt a színjátékot játszani...

Tudod nem akarok itt b.nkó lenni, de te azt sem tudtad ki az a férfi aki mellett élni fogtok/éltek (gyerekeiddel együtt), ennyi erővel lehetne egy pedofil állat, egy gyilkos, egy betörő, bármilyen bűnöző....

És a kérdésedre válaszolva, ha ennyi idő után így viselkedik veled, akkor nem, nem szeret sem téged sem a gyerekeidet. Addig szabadulj meg tőle míg nem tesz tönkre lelkileg teljesen.

2012. febr. 3. 16:47
 25/28 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a leírásból egyértelmű, hogy nem szeret téged. Ritka az az ember amúgy is, aki alkalmas arra, hogy elfogadjon és együttéljen 2 idegen gyerekkel. Szerintem válj el, és legközelebb légy óvatosabb! Elég ha barátod valaki, házasodni nem kell, vagy ráér 3 év múlva is. Főleg a gyerekek miatt. Sőőőt, talán ráér akkor az egész amikor a gyerekek már nagyok lesznek.
2012. febr. 3. 18:00
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Én feltétlen támogatom a házasság intézményét, de NEM 3 HÓNAP után !! Ez valóban meggondolatlan volt. Az sem derülhet ki ennyi idő alatt, hogy szeretitek-e egymást, mert a szeretet és a szerelem nem ugyanaz, de esetenként vannak átfedések. Akibe szerelmes vagyok, azt akár intenzíven meggyűlölhetem, de akit szeretek, azt soha nem fogok gyűlölni, akkor sem ha megcsal!

Ez a férfi elég hamar kiunt belőled, tehát soha nem is szeretett. Lángolás volt az egész. A részedről is, sajnos.

Két gyermek anyjaként tekintsd a gyermekeid érdekeit inkább. Házasságba ki-be ugrálni elég előnytelen a gyermekeknek. És egy számítógép függő férfi, bármilyen függőséggel rendelkező férfi ROSSZ választás. Akkor már jobb egyedül is, azt mondom.

Legközelebb légy megfontoltabb. Egy-két évnyi járás után bőven jó férjhez menni. A párommal két éve vagyunk együtt, tavasszal lesz eljegyzés és még két év múlva esküvő, ha addig is szeretetben elhordozzuk egymást. Nem kell semmit elkapkodni!

2012. febr. 7. 09:01
 27/28 anonim válasza:
Mi lett a vége?
2017. máj. 6. 22:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerinted? ;-)
2018. aug. 4. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!