Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két hónap ismeretség után...

Két hónap ismeretség után férjhez mentem. Két gyerekem van. Esküvő előtt azt mondta hogy szakít addigi életével, nem úgy fogja élni. Most 3hó esküvő után már megbánta hogy ezeket mondta. Nem is szeret engem?

Figyelt kérdés
közös program, caládi élet nincs amiről beszéltünk. őt csak az autója és a számítógép érdekli . Arra se válaszol hogy szüksége van rám . Szerintetek?
2012. febr. 3. 14:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%
Ha függősége lenne mindkettő, akkor már az esküvő előtti 2hónapban is csak az autójával és a szám.gépével foglalkozott volna. Én is 1hónap 'igen't mondtam a férjemnek és utána össze is költöztünk, de egyikünk sem árult zsákbamacskát. Ha ilyen rossz vele, hogy nem látsz közös jövőt, akkor válj el. Nem várj addig, amíg megszokják a gyerekek, mert akkor csak nekik lesz rossz
2012. febr. 3. 15:08
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

Először is, én ugyan nő vagyok, de még én is falra másznék, ha valaki olyan kérdésekkel gyötörne, hogy "szükségem van-e rá". Őrjítő, ezt szerintem hagyd abba.

Másrészt meg szerintem is elsiettétek. Két hónap után összeházasodni úgy, hogy ráadásul neked két kisgyereked van? Szerintem fel sem fogta, hogy mibe vág bele, és most, hogy szembesül vele, megrémíti a dolog. Ez csak egy tipp persze, hisz nem tudhatom, de nem ártott volna, ha előtte hosszabb ideig van veletek, meglátod, milyen a gyerekekkel, hogy viszonyul a közös élethez, stb...

Alap, hogy ne próbálj megváltoztatni senkit, mert úgysem lehet. Az meg, hogy megígér ilyesmit... Szinte előre lehet tudni, hogy ez lesz a vége. Most már nem tudom, mit csinálj, a gyerekek miatt sem teheted meg, hogy ennek is csak úgy vége legyen. Elég felelőtlen voltál, bocsi.

2012. febr. 3. 15:09
 13/28 anonim ***** válasza:
8%

Előszöris, ne törődj azokkal akik itt osztják azt észt, ők a legszerencsétlenebbek!

Valamilyen szinten belemenekültél a házasságba, ugye?

Szereted?

Neked is engedned kell!

Ez a hobbija. Nem tudsz mit csinálni, vond bele közös dolgokba, amikor ketten vagytok, először úgy!

2012. febr. 3. 15:10
 14/28 A kérdező kommentje:
próbálom bevonni,de nehezen akar közös programot.
2012. febr. 3. 15:15
 15/28 A kérdező kommentje:
belemenekültem e ? másfél évig voltam egyedül.
2012. febr. 3. 15:16
 16/28 anonim ***** válasza:
59%

Biztos pénze is van a csókának....

Hát elég nagy felelőtlenség volt ez az egész az biztos. De most a te hibád is, mert a házassághoz 2 ember kell, ha nem tetszik válj el tőle. Szerintem jobb az egyedüllét, mint egy pocsék házasság.

hát te tudod... de ezt rendesen elbaxtad...

2012. febr. 3. 15:20
 17/28 A kérdező kommentje:
nincs pénze képzeld. az én házamban lakunk. fizetése van,nekem is
2012. febr. 3. 15:23
 18/28 anonim ***** válasza:
94%

ez nem igazi, valós érzelmeken alapuló házasság. legalábbis a viselkedése alapján a férfi részéről semmiképp. válj el, ezen nincs mit megmenteni.

mennyivel jobb ez a házasság annál, mint amikor tök egyedül voltál?

2012. febr. 3. 15:24
 19/28 A kérdező kommentje:
nyugodt voltam előtte. most zaklatott vagyok.hátam mögött sároz az anyáéknak,már szóba se áll anyosom velem. én mindent betartok amit kért és amit megbeszéltünk.szarul esik hogy ő nem
2012. febr. 3. 15:28
 20/28 A kérdező kommentje:
bocsi :a szüleinek
2012. febr. 3. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!