Két hónap ismeretség után férjhez mentem. Két gyerekem van. Esküvő előtt azt mondta hogy szakít addigi életével, nem úgy fogja élni. Most 3hó esküvő után már megbánta hogy ezeket mondta. Nem is szeret engem?
Először is, én ugyan nő vagyok, de még én is falra másznék, ha valaki olyan kérdésekkel gyötörne, hogy "szükségem van-e rá". Őrjítő, ezt szerintem hagyd abba.
Másrészt meg szerintem is elsiettétek. Két hónap után összeházasodni úgy, hogy ráadásul neked két kisgyereked van? Szerintem fel sem fogta, hogy mibe vág bele, és most, hogy szembesül vele, megrémíti a dolog. Ez csak egy tipp persze, hisz nem tudhatom, de nem ártott volna, ha előtte hosszabb ideig van veletek, meglátod, milyen a gyerekekkel, hogy viszonyul a közös élethez, stb...
Alap, hogy ne próbálj megváltoztatni senkit, mert úgysem lehet. Az meg, hogy megígér ilyesmit... Szinte előre lehet tudni, hogy ez lesz a vége. Most már nem tudom, mit csinálj, a gyerekek miatt sem teheted meg, hogy ennek is csak úgy vége legyen. Elég felelőtlen voltál, bocsi.
Előszöris, ne törődj azokkal akik itt osztják azt észt, ők a legszerencsétlenebbek!
Valamilyen szinten belemenekültél a házasságba, ugye?
Szereted?
Neked is engedned kell!
Ez a hobbija. Nem tudsz mit csinálni, vond bele közös dolgokba, amikor ketten vagytok, először úgy!
Biztos pénze is van a csókának....
Hát elég nagy felelőtlenség volt ez az egész az biztos. De most a te hibád is, mert a házassághoz 2 ember kell, ha nem tetszik válj el tőle. Szerintem jobb az egyedüllét, mint egy pocsék házasság.
hát te tudod... de ezt rendesen elbaxtad...
ez nem igazi, valós érzelmeken alapuló házasság. legalábbis a viselkedése alapján a férfi részéről semmiképp. válj el, ezen nincs mit megmenteni.
mennyivel jobb ez a házasság annál, mint amikor tök egyedül voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!