Meddig vártál/várnál rá?
Egyrészt olyan férfiak válaszát várom, akiknek hosszútávú barátnőjük/élettársuk (esetleg feleségük) még szűz volt, amikor megismerkedtek. Mennyi idő múlva feküdtetek először le? Örültél neki, hogy Te vagy neki az első, vagy pont ellenkezőleg?
Kérem szépen a moderátorokat, ne rakjátok át "szüzesség" topicba, mert nem olyan válaszokat szeretnék kapni, hogy "gyere, majd én elintézlek". Pont az érdekel, hogy "családi kapcsolat" alapja lehet-e manapság egy ilyen kapcsolat, hiszen annyi negatív véleményt látni, miszerint a férfiak egy része elzárkózik a szűz lányok elől: rövidtávon, várni kell rá, hosszútávon nem hiszik, hogy hű marad. Olyanok válaszát is várom, akik így gondolják, miért?
Köszi!
Hát mi 12 évesen "jöttünk össze", de ez csak amolyan kézenfogvasétálós, ölelkezős, szájrapuszis dolog volt.
15 volt mikor megtörtént a dolog. utána elköltöztünk apámmal, és megszakadt a kapcsolat. 18 voltam, mikor visszakeveredtem. Ő addigra már volt mással, nem is beszéltünk két évet. 20 voltam mikor elvettem feleségül, azóta van egy gyönyörű kislányunk.
na :) testhez álló kérdés :) köztem és a párom között 8 év van. Mi két hónap után feküdtünk le, ( én vagyok a nő). De már én is akartam, és ő sohasem erőltette, én akartam, és pont a türelmével érte el, hogy vele legyek :) júniusban lesz az 5. évfordulónk és az esküvőnk is egyben :) az előző barátnője velem egyidős kb. Rá 8 hónapot várt, és akkor is a csajszi akarta. Full szerelmes volt, sosem csalta meg, de azt mondja nehéz volt. Nem a hűség, hanem hogy ott van mellette egy lány, akit szeret, és nem érhet hozzá úgy. Három és fél évig voltak együtt. Az én előző barátom viszont 3 hónap után kidobott, mert nem sz.tam le... bocsánat a kifejezésért.
Embere válogatja szerintem. Aki nem csak "lukra" megy, az tud várni. Nekem ez a tapasztalatom. nyilván vannak kivételek mindkét oldalon :)
Akkori barátom 19 éves volt én 15.Türelmes volt nagyon, 2 hónap után én akartam lefeküdni vele és Ő mondta,hogy még ne,mert korai. Végül is rá 1 hónapra lefeküdtünk egymással és gyönyörű volt.:) Azóta már nem vagyunk együtt,de nem bántam meg.Tartjuk a kapcsolatot:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!