Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennétek olyan férfi párja...

Lennétek olyan férfi párja akinek egy 3 éves és egy 6 hónapos gyereke van?

Figyelt kérdés
Először csak titkos munkahelyi kapcsolat, aztán addig addig míg a pasi otthagyta a feleségét meg a gyerekeket. Tudnál élni vele?
2012. febr. 3. 11:01
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Kedves 45.!

Azért tudom ilyen jól, mert én is voltam csillogó szemű fiatal ribi :(

Öt év távlatából visszanézek, és fejelem a falat, hogy hogyan lehettem ekkora ostoba kis.....

Vannak olyan dolgok az életben, amit soha nem fogok megbocsájtani magamnak.

44.

2012. febr. 8. 13:25
 52/59 anonim ***** válasza:

Kedves 51-es! Ha te ribi lettél volna, akkor ma is az lennél. És nem éreznéd magad még most is rosszul. Szerelmes voltál és naiv. Ez még véletlenül sem azonos a ribivel. Sajnálom, hogy nem volt senki a közeledben, aki elmagyarázta volna (és akinek el is hitted volna) azt, amit saját bőrödön kellett megtapasztalnod. Az ilyen gerinctelen emberek (amilyen sajnos nőben is van) senkivel nem törődnek, de tönkretesznek maguk körül mindent és mindenkit. Meg kellene próbálnod megbocsátani saját magadnak, és egy keserű tapasztalattal gazdagabban, de ugyanennyivel okosabban tovább lépni.

És csak ugyanezt tudom javasolni a kérdezőnek is. Az ilyen pasik csak rángatják magukkal a bizakodó lányokat, de ugyanolyan lazán magukra is hagyják őket amint az új kapcsolatért (vagy bármi másért az életben) felelősséget kellene vállalniuk. (asszem 45-ös voltam)

2012. febr. 8. 17:49
 53/59 anonim ***** válasza:
100%
Még valami: egyetlen dologban tévedtél az előző kommentedben, az ilyen pasik a saját gyerekeiket sem szeretik, csak kifogásként használják. Az a férfi ugyanis aki valóban szívből szereti a gyerekét, minden elkövet, hogy békés, boldog családban nőhessen fel az a kisgyerek, ott esélye sincs akármilyen fullos valódi ribinek sem, hogy megingassa őt. Az igazi apa munka után hullafáradtan is szalad haza, hogy focizzon vagy hógolyózzon a fiával, lányával, nem pedig a friss hús után szaladgál és sajnáltatja magát a pocsék házassága miatt.
2012. febr. 8. 17:55
 54/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Hát majd az idő eldönti hogyan lesz tovább...
2012. febr. 9. 14:39
 55/59 anonim válasza:
4 hónapos babával itthagyott a tisztelt apuka,gondolj bele te mit éreznél?bár régebben is félrementek a férfiak,csak éppen nem hagyták el a családot.bár ki tudja ez mennyivel volt jobb,de,hogy tudnak az apukák a gyerek nélkül élni?
2012. febr. 10. 17:21
 56/59 anonim válasza:
Ha gyerekek nem füveznek, akkor oké.
2012. márc. 10. 21:32
 57/59 anonim ***** válasza:
Poénos 56-os! Ezek a gyerekek nem füveznek, hanem fáznak. Mégpedig ráfáznak. És kicsit sem vicces.
2012. márc. 10. 22:08
 58/59 anonim ***** válasza:
Szerintem vissza fog menni. Azért nem fontos már a papírok intézésse. Az asszony ügyes, mem sír, nem nyomúl, ha apuka jön, akkor jó, ha nem az is.... Ergó: apuka rájöhet, hogy ez a nő nem hisztizik, nem cirkuszol, nem kapaszkodik belé,....akkor mégis csak kell, mégsem olyan szörnyű anyuci. Ráadásul, ha jól látom a dátumból, a baba 7 hónapos, egyre ügyesebb, aranyosabb....minden látogatás alkalmával...és a 3 éves is a nyakába borul. Anya pedig okosan, végignézi, ahogy apa egyre kevésbé határozott, hogy ez nem kell neki....
2012. márc. 12. 14:06
 59/59 anonim válasza:
Igen!Válás után voltam, amikor a munkahelyemen megtörtént velem.Imádtam, és őrülten jó volt, mert tudtam, hogy mi kell a pasinak.Az, amit otthon az asszony és a gyerekek mellett nem kap meg.Szex minden mennyiségben!És figyelmesség, órákig mesélt mindenféléről, közben ettünk, ittunk, szexeltünk:)De vigyázz!Ne álmodozz arról, hogy valaha is együtt lesztek, a férfiak, megcsalják a feleségeiket, tapasztalatom szerint, de a válás és a család elhagyása már más dolog.Ha külön tudod választani az érezzük magunkat jól és a válj el gondolattól, sok szép élményben lehet részed!
2012. márc. 27. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!