Lennétek olyan férfi párja akinek egy 3 éves és egy 6 hónapos gyereke van?
Az esetek nagy részében visszamegy. Ott a ház az autó, két gyerek, esetleg családi vállalkozás, az asszony főz, mos takarít.
De látott már olyat is a világ, hogy elválik, elveszi feleségül a szeretőt. Itt pedig a szeretőből gyakran lesz megcsalt asszony.
30.: Igen, egyetértünk.
Azt mondjuk megértem, hogy a megcsalt feleség miért a szeretőt hibáztatja, elvégre rossz esetben ő még szereti a férjét, akit szeretünk azt nehezebben vádoljuk... Akkor inkább marad az "az az utolsó r...c csavarta el a fejét".
Neked is baromi sokat jelenthet ez a kapcsolat,ha már a második gyerek előtt is tartott és nem zavart, hogy amúgy hazamegy és tervez még egy gyereket a feleségével.
Mit gondolsz mi fog történni, ha állítólag veled is volt, meg közben az asszonnyal is tervezgetett. Á, biztos nem megy vissza a családjához. Persze, persze...
Na most én nem akarok ítélkezni felettetek, mert nem illő, ezért úgy fogalmazok, hogy a történet rettentő szánalmas és nem túl erős jellemekről árulkodik mindkét fél részéről. Finoman fogalmaztam.
A válasz pedig a kérdésedre: NEM
OFF
"1. Szemét dolog egy nőt megcsalni miközben a párja a közös gyereküket várja "
Ez aranyos volt. Az iménti válaszoló jót akart írni. Amire gondolt, abban igaza is van, de viccesen jött ki :)
ON
Én nem lennék ilyen férfi párja az tuti. De az is biztos, hogy én nem keverednék ilyen helyzetbe soha.
A kedves kérdező, most már egye meg amit főzött. Megérdemli bárhogy is fog bánni vele majd a kedves párja. Azért sírig tartó boldogságra ne számítson. Hogy visszamehet-e a feleségéhez? Hát képzeld szörnyű, egy ilyen férfi minden aljasságra képes!?
Nem tekintem férfinak aki 2 pici gyereket otthagy, hogy a f@rka után menjen!
NEM NEM NEM
A "kedves" kérdező pedig egy utolsó qrva!
Gratulálhatsz magadnak!
Én minden ilyen "nőnek" azt kívánom, járjon ugyanúgy, élje át ugyanazt, amit a történetben a megcsalt nő/anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!