Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennétek olyan férfi párja...

Lennétek olyan férfi párja akinek egy 3 éves és egy 6 hónapos gyereke van?

Figyelt kérdés
Először csak titkos munkahelyi kapcsolat, aztán addig addig míg a pasi otthagyta a feleségét meg a gyerekeket. Tudnál élni vele?
2012. febr. 3. 11:01
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

De egy nő, hogy tehet ilyet egy másik nővel?

A pasi meg egyértelműen színtén az, persze!

2012. febr. 4. 21:33
 42/59 A kérdező kommentje:
Már majdnem 5 hónapja Velem van, mondjuk megy a gyerekihez rendszeresen. Az asszony nem keresi nem nyaggatja. Ha megy fogadja ha nem nem keresi. Nem tudom mi lesz a vége ennek? Egy időbe úgy volt h beadja a válási papírokat, mostanába mintha nem lenne olyan fontos neki...nem tudom...
2012. febr. 5. 11:09
 43/59 A kérdező kommentje:
ja és 10 év a korkülönbség köztünk.
2012. febr. 5. 11:19
 44/59 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért nem válik, mert nem akar mindent felégetni maga mögött.

A forgatókönyv egyszerű: elmúlik az újdonság varázsa, ott vannak a gyerekek, akiket szeret, a feleség, aki megszülte őket, akinek valaha örök hűséget fogadott.

Téged vagy kidob és úgy próbálkozik, vagy pedig mellőled kikelve somfordál vissza a feleséghez. A feleség pedig nagy kegyesen visszafogadja, a pasi beáll papucs üzemmódba, amikor pedig elcsitul minden, megint keres magának egy friss fiatal puncit, aki nagy csillogó szemekkel hallgatja, milyen rossz is neki a feleségével.

2012. febr. 5. 11:28
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

11:28 tökéletesen leírta a lényeget. Még valami, ha egy apa

"nem tudja maga elé helyezni a gyerekeket", az nem ember. a a saját vére javára nem tud lemondani semmiről, akkor nincs az az ember a földön aki fontos lenne neki. Önző senki, sajnos egyre több az ilyen.

2012. febr. 5. 11:39
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Ne így legyen, de ha nem a feleségért, akkor egy másik nőért fogja elhagyni. Bárki mondhat bármit, de az ilyen emberek soha nem fognak változni.
2012. febr. 5. 16:22
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem túrnék fel egy családod és főleg nem vennék részt abban hogy egy férfi elhagyja a gyerekeit. Szóval nem!
2012. febr. 7. 12:43
 48/59 anonim ***** válasza:
100%

NEM!!!

Soha!

És nős férfival sem!

Amúgy is, milyen férfi már az ilyen?

Soha nem tenném!

2012. febr. 7. 13:04
 49/59 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen férfi csak a hason szőrű szajhák mellé való. Erre nincs mit alapozni. Én válásom után két gyerekkel is különbet találtam magamnak.Szóba sem állnék vele.
2012. febr. 7. 13:29
 50/59 anonim válasza:
100%

nem főleg ha 10 év van köztünk.

meg amíg nem adja be a válási papírokat mert ebből nagy gond is lehet.

2012. febr. 7. 13:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!