Lányok! Ha ti nem borotválnátok a lábat, hónaljat, puncit, mennyire lennétek szőrösek? Kb mint egy férfi, vagy annyira azért nem?
Hát nekem a puncimon elég sok szőr lenne, de nem túl nagy kiterjesében, a hónaljamon csak egy függőleges csík, a lábamon meg amikor nincs pasim és tél van, akkor nem mindig szedem le, de ott ritkásan nőnek csak erősebb szálak (mondjuk másfél-2 centire egymástól minden irányba) szóval közelébe sincs egy pasinak...
Meg ha belegondolsz a legtöbb lány mondjuk a combját nem borotválja, a pasik meg ott is szőrösek.
Mondjuk nem sok lányt láttál mg meztelenül, ha egyáltalán volt már szerencséd, aranyos kérdés :)
Mondjuk a hónaljam kb ennyire:
A lábamon nem nagyon látszana, a hónom alatt már igen.
Intim tájékon nem mindig szedem le.
Ha egy pasinak is szabad meghagynia a szakállát, néha én is lehetek szőrös. Elvégre ez a természetes állapot, ameddig tisztálkodom rendesen nem érzem úgy hogy igénytelen lenne.
tessék itt van pár csaj aki nem borotválozik:
Nekem 4-5 centis fekete sűrű szőr van a lábamon,combon is.
A hónaljamon és az intimen is nagyon erős fekete dús szőrön van.Persze borotválom,de én férfiasan szőrös kategóriába tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!