Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ha ti nem borotválnáto...

Lányok! Ha ti nem borotválnátok a lábat, hónaljat, puncit, mennyire lennétek szőrösek? Kb mint egy férfi, vagy annyira azért nem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 17:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Aki az elején írta h biztos nem láttam még meztelen lányt...de láttam...eddig 2-t még csak. A kérdés csak onnan jött h most randizok 1 lánnyal és szóbakerült olyan téma h ő nagyon szőrös tipus, de mivel nincs pasija, így főleg ilyenkor télen, nem nagyon borotválja magát v legalábbis ritkábban, úgyse látja senki. Nekem meg megmozgatta a fantáziám, mert nem zavar a szőr, jó persze ne is legyen olyan mint 1 férfi. Az előző 2 bnőm csupi volt..hát mit mondjak...nem gerjedtem be tőlük mert 1. gondolatom az volt h olyan mintha 11éves kislánnyal lennék. Ennyi a sztori. Most őt megpróbálom elképzelni előre.
2011. ápr. 18. 07:52
 12/12 anonim válasza:
fúúúj fujjj csesznye szőrös dögök
2011. ápr. 26. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!