Nem szedek frontint, de most kéne. Lesz valami bajom tőle?
Nálunk anyu szedi, de amikor kiborultam kicsit, gondoltam inkább alszok és akkor legalább telik az idő és nem lesem a falat éjjel. Na egyet be is vettem, sokáig nem aludtam el tőle, aztán egyszercsak kopp, és bekómáltam tőle rendesen. Félig aludtam, félig még fent voltam és úgy godnoltam, hogy rettentő jó lesz, ha kiírom facebook-ra, hogy rántotthús esernyő... oO Aztán még mielőtt kiírhattam volna elaludtam.
Azóta nem mertem bevenni, de ha megint kiakadok kicsit jobban, biztos, hogy veszek be.
Kedves kérdező ismerős helyzet! De ne szedj be ,mert 18 év alatt nem ajánlott szedni. Én 19 évesen pszichiáterhez mentem, én hangulatjavítót és szorongásgátlót szedtem.Minden nap kellet. Több mint 1 évig. Jobb volt. Utána abbahagytam.Költözés miatt.Megint visszaestem. Egy másik doki felírta a Frontint.Én most meg vagyok elégedve vele.De az előző gyógyszerek jobbak voltak.Egyre kevesebbet veszek be belőle. Nekem a pszichológus nem segített.
Viszont Orvos engedélye nélkül ne vegyél be! Mert többet árthat mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!