Kihordanád a húgod gyermekét?
Néhány adatot megváltoztatok a felismerhetőségért.
34 éves nő vagyok. Nincs komoly kapcsolatom, a munkám miatt kicsi az esélye, hogy lenne. Gyermekre soha nem vágytam.
Húgom a 20-as éviben jár, annak is a végén. Van egy komolynak mondható kapcsolata, pár éve próbálkoztak a gyerekkel, de nem jött össze. Talán 2 év volt, amíg rábízták magukat a szerencsére, utána mentek kivizsgálásra. A férfival nincs gond, viszont a húgom nem tudna kihordani egy gyermeket.
Finoman célzott rá, hogy mi a véleményem, majd egy viccbe foglalva is, hogy megtenném-e. Először viccnek is fogtam fel, de bogarat ültetett a fülembe, hogy mi van, ha számolnak ezzel a lehetőséggel is, és fogalmam nincs, hogy ha megkeresne, mit mondjak neki, azt sem tudom, én magam hogy állok a kérdéshez, annyira bonyolult számomra.
Örülnék, ha sok véleményt olvashatnék, és nem csak igen-nem válaszokat, mert fel sem tudom mérni, miket kéne mérlegeljek.
Köszönöm!
Igen, lehet Magyarországon "béranyáskodni" de csak szűkcsaládban, és persze ingyen.
Nekem nővérem van, de nem tenném meg. Igaz, én azért nem, mert neki már volt 2 abortusza, szóval nem hiszem, hogy sokra tartja a gyermekáldást.
Egy gyönyörű kislány anyukája
Nos, először is, te nem hordhatnád ki a testvéred gyermekét, mert nincs saját gyereked. Béranya Magyarországon csak közvetlen hozzátartozó lehet (pl. testvér), de olyan, aki már szült. Te ennek nem felelsz meg. És már közel vagy a 35-höz, ami fölött szintén nem lehet senki béranya.
A kérdésre válaszolva: nem, nem hordanám ki. Főleg nem úgy, hogy az én petesejtem lett megtermékenyítve és a húgom párjának spermájával. Engedélyezzék, hogy ne csak rokonnak lehessen, mert ez szerintem elég beteges...
Olyat nem lehet, hogy a te megtermékenyített petesejted ültetik be a méhébe?
Azt neked kell tudnod, képes lennél -e egy ilyen terhet vállalni testileg, lelkileg. Milyen szemmel néznéd a felcseperedő gyermeket... Nem könnyű.
Nem mondott hülyeséget a 14 éves kislány, mit gondoltok, a régi időkben hogy ment? Olvastam cikket arról, hogy összegyűjtöttek több olyan már felnőtt embert, akiknek nem az apjuk volt az igazi apjuk.
Több eset is volt, hogy a férfi inkább hagyta, hogy a legjobb barátja, vagy valakije gyereket csináljon a nejének, mintsem az a "szégyen" érje, hogy őt megbélyegzik.
Nem nem hordanám ki.
40 héten keresztül bennem van ő én bennem fejlődik, én érzem azt ahogy ő ott lubickol én éneklek neki én simogatom és becézgetem, ő az enyém és nem másé.
Amikor teherbe estem és már mozgolódott a babuci akkor a párommal esténénk simogattuk, az apuka beszélt hozzá, néztük ahogy a hasam hullámzik és ezt mind összebújva. El sem tudnám képzelni, hogy kihordjak úgy egy gyereket, hogy tudom azt, hogy mikor megszületik nekem azt a babát oda kell adnom egy másik nőnek egy másik családnak.
Én a páromon kívül nem engedtem másnak, hogy hozzá érjen a hasamhoz valahogy számomra az már olyan intim. Így nem engedném a leendő anyának és apának sem azt, hogy simogassák és érezzék a baba mozgását.
Tudod mi lenne a leggázabb ha a gyereket kihordod, húgodék nevelik te mint nagynéni törődsz a gyerekkel és megadsz neki ezt azt, egyszer csak a kis gyerek megharagszik az anyukájára, mert az nem enged meg neki valamit és dühében azt mondja, hogy bárcsak a nagynéném lenne az anyukám
Na az anyukája itt fogna csak padlót
Igen, az örökbefogadottaknál meg hasonlóknál szinte biztosan előjövő "nem vagy az anyám" szöveg itt különösen ütős lenne, mivel a béranya(vagy akár biológiai? Ezt nem részletezted) a nagynéni.
Amúgy én nem hordanám ki, egyrészt férfi vagyok :D, másrészt nincs húgom :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!