Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Utálom a saját...

Mit csináljak? Utálom a saját anyám!

Figyelt kérdés

Elegem van belőle szószerint.

Egyszer azt mondja, hogy ezt csinűld azt csináld utána meg hogy áh nem kell.

Ha mondom neki hogy segítek mondja nem kell utána meg én vagypok a lusta...

Meg egy ideig jártam karatéra de utána eltíltott. Most újból megyek holnaptól aztán most ezen veszett össze velem mondván hogy 'ő eddig se tioltotta hanem hogy én nem akartam járni' aha persze azért estem össze totál lelkileg. Mert anya egy f*sz. És rohadtul nem lehet rajta eligazodni viselkedése kb mint egy évesé.

Hiába akarok csinálni valamit nem engedi de utána ha nem csinálom lecs*sz.

Apa beletojik az egészbe mert alig van itthon.

Tesóm egy hisztérika. Kinem állhatom.

Úgy nevelték hogy ő a kedvenc /én az elnyomott/. És mindig ha nem kap meg valamit hisztizik. 3 szekrény ruhája van. Abból kb. 2pólót és 2 gatyát egy pulcsit hord. Többi meg ha egyszer volt rajta....

Én legtöbbször azt érzem mintha nem is ide való lennék. Mintha örökbefogadtak volna.

De persze ha szót ejtek róla akkor hogy mi a bajom akkor hárítják...

Persze akárhányszor neki futottam valaminek hogy megcsinálom nem is az volt hogy jó van gyerek ügyes legyél vagy valami. Segítünk vagy akármi.

Nem, hanem te ehhez hülye vagy miért is sikerülne?!

Van egy tanárom aki meg fojton szívat pedig nincs oka belém kötni. De mégis mindig engem szívat...Az is melkezdi hogy nekem szakmunkásba lenne a helyem + nem lennék képes leérettségizni...

/Tudni kell hogy nagyon csendes és visszahúzódó személyiségem van, nagyon nehezen barátkozok/

Többiek is folyton engem piszkálnak /nem tudom miért, életembe kb 2 szót beszéltem nagy részükkel és olyanok piszkálnak/ pl. ezt se tudom senkivel se megbeszélni. Mindig elakartam ebből a suliból menni egy másikba vagy magántanulónak akarok lenni /bár ez a rosszabb esett mert akkor több időt lennék anyával/ engem az se érdekel ha buszozni kéne vagy akármi... De anyáék is azt mondják hogy örüljek hogy idejárhatok szakközépbe. Meg hogy máshol csak szakmunkásba birnék járni. /Átlagom 3,5 de ha még többet tanulnék akkor se tudnék jobb átlagot produkálni mert annyit tanulok/

2012. jan. 31. 17:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

kemény időszakot élsz át...a 3.5 az nem gáz, de vigyázz, mert könnyű lecsúszni...

az, hogy ki baszogat, az nem érdekes, mert látod, hogy milyenek a többiek...

a helyzet az, hogy csak jó tanulmányi eredménnyel lehet igazából kitűnni... a testi erőből fakadó megfélemlítés, a pénzen vett barátságok azok nem az igaziak...

az agyadra megy biztos amit mondok, de tanulj jobban...egy csomó jó jegy meghozza az eredményt..

2012. febr. 3. 17:55
 12/13 anonim válasza:
Az én anyám is ilyen. Bármit teszek az nem jó, és mindig úgy alakítja a dolgokat, hogy össze tudjon velem veszni. Mivel már tud a barátomról tőle is tiltana. DE tényleg ne mond, hogy utálod, mert bármi történhet vele és örökké lelkiismeret furdalásod lesz a kijelentésed miatt. Én például sokszor csúnyán bántam édesapámmal és nem hallgattam rá mert úgy voltam vele az nem olyan fontos. Egy éve halt meg. Te sem gondolod komolyan, hogy utálod csak a harag beszél belőled.
2012. febr. 4. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Az esetek többségében menopauzában lévő, labilis nők ezek az anyukák. Ez egy külön életszakasz.Ráadásul hozzájön, a nem megfelelő táplálkozás, vitaminhiány, mert ők persze még mindig azt hiszik, hogy az a napi pár szelet uborka meg paradicsom feltölti őket vitaminnal.Már 30 évet menstruáltak, nem csoda, ha vashiányosak, ettől fáradékonyak,erőtlenek.Sokan isznak kávét,és dohányoznak, ezek tovább kimossák a vitaminokat. Rögtön jön a fáradékonyság, és ingerlékenység.

Következő a stressz, munkahelyi problémák, túlóra, az anyagi helyzet labilitása stb. stb., tehát stressz.

Ezek mind ilyenné tesznek egy embert. Bárkit.

Vegyünk egy átlagos embert. Ha egészséges, jó a vasszintje, vitaminokban nincs hiánya, jól levezeti a stresszt pl. sporttal vagy kedvenc hobbival, akkor elméletileg ő testben -lélekben egészséges. Aki ilyen, az viszont jól kezeli a dolgokat maga körül, nem ordít, és jó a konfliktusmegoldó készsége. Az plusz előny ha még mindig jó a házasélet, és amúgy nincs elhízva, vagy legalábbis korához képest jól néz ki. De ez utóbbi 2 már ilyen idős korban nem teljesül.Nehéz ám megszokni 25-30 év testi öröm és elégedett külső után, hogy ez elveszik...

Szóval összességében az egész viselkedésük ettől van, nem veletek van bajuk, hanem az ő életük nincs rendben. Ha mégis veletek van bajuk, akkor csak a helyzethez mérten oldanák meg, és nem 3X nagyobb hévvel és pesszimizmussal.

És nem általánosítani akarok, meg nem is igaz ez mindenkire, de elgondolkodtató.

2013. jan. 24. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!