Hogy lehet ilyen a Saját anyám?
Még mielőtt kapnám a fikát, nem vagyok lázadó tini. Mert nem szokásom a lázadás. Nemsoká 16éves leszek, a jegyeim a suli nehézségéhez képest jók. Itthon bármit megcsinálok, amit csak tudok (porszívózár, törölgetés, mosogatás..stb) ám mindez anyámnak nem lég. mert így is a hugom ( 11éves) a kis szent angyal. Ő a világon semmit nem csinál itthon, még a saját szobáját se képes kitakarítani, mégis mindig én vagyok a szar. Pár hónapja angol versenyt nyertem, azt magasról leszarta,a hugom utolsó előtti lett egy versenyen, és már ő a világ legjobbja.. Hugom miatt két hetente járhat be a suliba mert a tanárok hivják.. rám 1 rossz szót se hall mégse vagyok feleannyira se jó mint ő..
Miért? Mit tegyek hogy az is érdekelje velem mi van?
A mondatban a "saját" szót nem kell nagy s-sel írni ám.
Én egyébként megkérdezném az anyámtól, hogy miért tesz ekkora különbséget a két gyereke között. Valószínűleg két eset lesz. Vagy őszinteségében elhebegi, vagy pedig azt mondja majd, képzelődsz.
Az apukátok hogy van ezzel?
Apa nem él velünk pár hónapja. de már azelőtt is így volt ez, csak akkor még nem nagyon éreztem.
szerintem nem több a hugom se mint én..
már kérdeztem tőle, és azt mondta hogy inkább fognám be a szem, mert ő mindkettőnket szereti..
Nálunk pont ugyan ez a helyzet! Csak nekem öcsém van.
De én tudod mire jöttem rá? Nem a szüleidnek tanulsz magadnak! És ha te már most ilyen házias vagy abból is csak te jöhetsz ki jól..megtanulod mit hogy kell, és mire eljutsz odáig h saját élet neked sokkal könnyebb lesz.
Meg neked is érdeked h ne kupiba élj:)
Legyél magadra büszke, h te ilyen lány vagy még akkor is ha anyukád nem veszi észre!!
utolsó válaszoló: részben igazad van, mivel ő a kisebb, na de nehogy már nagyobb törődést igényel egy 11 éves??ugyanakkora figyelem kell és törődés a nővérének is hiszen testvérek..
Én nem értem miért kell így viselkedni.Valószínűleg anyukád skizofrén :) viccen kívül: rossz ezt így leírni és végiggondolni, de hagyd a fenébe.. majd lesz úgyis egy olyan időszak amikor meg a hugod lesz irigy rád.és lehet hogy anyukád idővel megjavul, bár azt kötve hiszem..azért tarts ki hiszen, tényleg magadnak tanulsz, hogy a nagybetűs ÉLETBEN boldogulj..még van két éved a nagykorúságig..ne csüggedj!ha valami rosszat csinálnál, lehet akkor leüvöltené a fejedről a hajadat is és addig míg ilyeneket nem tesz addig csak jól teszed amit teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!