Miért néz szarba a saját anyám?
Próbálj meg barátokat,haveorkat szerezni, játj el társaságokkal ide-oda. Lehet hogy a szüleid csak a sok munka meg a stressz miatt ilyenek :S
Ne törődj velük ilyen téren, hátha észbekapnak.
Nalam is ugyanez a helyzet, en tegnap borultam ki ra nagyon. Eddig turtem, de most mar tovabb nem birom.
Valami megoldast ha valaki tud, nagyon megkoszonnem en is.
Férjemmel bánt nagyon csúnyán az anyja gyerekkorában,de még most is pedig 35 éves férfi már.Mindennap fejen vágta,lehülyézte,"te nem vagy jó semmire","ugyse tudod megcsinálni" stb.Annyira kikészült,hogy pszichológushoz kellett vinni 16 évesen:(
A viszonyuk a mai napig szar,az anyja az önbecsülését a sárba taposta.Benne a haverok tartották a lelket,mióta összejöttünk azóta lett nyugodt.Nem tudom hány éves vagy,de ha nem tudod ezt anyukáddal megbeszélni,akkor csak az segit ha majd külön élsz.Sajnálom:(
előző vok:
Még annyi h sajnos vannak olyan szülők akikkel nem tudsz mit kezdeni,hiába akarod megbeszélni,nem figyel oda vagy akkor is csak a te hibáid látja.Ezek a szülők nem ismerik el h megbuktak.A férjem anyjával már én is beszélgettem erről de nem látta be csak a fiát szidta,nagyon csúnya dolog.
Én is ilyen helyzetben vagyok, habár engem apám tiport mindig a földbe. "Te hülye szar vagy, úgysem tudod megcsinálni, esetlen vagy; azért mert ilyen szar természeted van ezért utál téged mindenki" stb. Apám lassan 3 éve nem él, de a mai napig ezek a dolgok jutnak eszembe, és mindenhez sajna így állok hozzá, hogy úgysem sikerül. De amúgy nagyanyám is ilyen, hogy ha vmit elrontok, akkor azt vágja hozzám, hogy "hát mert még nem vagy elég érett, okosabbnak kellene lenned" másoknak úgy mesél rólam, hogy "dehát tudjuk milyen mulya a lány"
És pont ma ku*rva sz*r napom van, mert több dolog nem sikerült, és megint megkaptam, hogy azért mert hülye vagyok, és jobban tenném ha a kutyával játszanék inkább, mert az legalább megy. Legszívesebben ordítanék...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!