Miért néz szarba a saját anyám?
Köszönöm a válaszokat! Amúgy 19 éves vagyok. Rengeteg igazság van azokban, amit írtatok. Nem akarok életem végéig e miatt lelkinyomorék lenni, olyan önbizalomhiányban szenvedek, hogy bulizni sem merek elmenni, nem hogy ismerkedni.:S Ez e miatt lenne? Hála isten fél év és elmegyek itthonról. Remélem az segít majd.
Sok szerencsét a sorstársaknak! Mégegyszer köszönöm a vcálaszokat!
Ami nem megy ne erőltesd, nem kell neked anyáddal egy agyi szinten maradnod..
Fejlődj, Tanulj, Olvass sokat és
Keresd nála értelmesebb emberek társaságát.
Aztán ha majd eleget láttál, le is fogod írni..
Tudom, hogy én is hibás vagyok, próbáltam/próbálok változtatni a viselkedésemen, de nem tudom, ha ezt csinálja velem. Egyszerűen idegesít, hogy nem érdekli , hogy én mit akarok.
Jah, tuti velem ban a baj. Nem tudom, de téged akkor biztos nem zavarna, ha a legjobb barátnőd csak a pasijával törődne, főleg mikor te szakítottál a pároddal.
Haverjaim vanna, de ők nem barátok.. nekem a 2 közt sok különbség van.
1. Nem tudom a konkrét történetet. Egy barátságot fenntartani is tudni kell, ez néha sokkal nehezebb, mint létrehozni. El kell fogadni, hogy ha a legjobb barátnőnek van valakije, valamennyire hanyagolni fogja az embert. De nem tudom a konkrét történetet, lehet, hogy igazad volt, lehet, itt ő volt a hibás. De én nem erről az egy esetről beszélek! Ha vele összevesztél volna, de azóta képes lettél volna új barátságokat kialakítani, stb. akkor nem lenne semmi gond. De te: „Azóta nem nyílok meg senkinek és nem tudom elmondani senkinek a bajaimat”. Miért? Ez olyan, hogy mondjuk akarsz venni valamilyen ékszert. Bemész az ékszerészhez, azt mondja, náluk nem kapható ilyen. Erre te: jó, akkor feladom, mert a világon nincs több ékszerész, aki segíteni tudna nekem. Érted mit mondok, nem azzal van a baj, hogy a barátnőddel összevesztetek, hanem hogy azóta sem tudsz normális barátságokat kialakítani. És ebben te vagy a hibás.
2. „Egyszerűen idegesít, hogy nem érdekli , hogy én mit akarok.” El kell döntened, hogy önálló ember vagy, önálló gondolatokkal, vagy anyád bábja. Anyukádért csinálod, amit csinálsz, vagy magadért? Na ugye… egy magabiztos embert ha lehülyéz az anyja, kiröhögi.
„Tűrők. majd elegem lesz és kijön minden egy sírással. persze erről nem tudnak, mert nem érdekli egyikőjöket sem.” Nem tudnak arról, hogy neked ezzel ennyire komoly problémád van. Ha nem mondod el nekik, hogy is várod, hogy változzon.
A te legnagyobb bajod, hogy azt várod, anélkül, hogy bármit is tennél, megoldódjon minden. Nem fog! A mártírkodás semmit nem old meg. Önálló ember vagy, aki önállóan alakítja(alakíthatná) az életét. Te mégsem teszed. Miért nem?
Volt egy alkalom, mikor rákérdeztem, hogy miért mindig nővérem a jobb mindenben? Miért kell mindig semmibe venni azt amit én mondok? A válasz erre: te hülye vagy!
Azóta nem is mondok semmit nekik erről.
Más ügyben megpróbálok a közeljövőben változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!