Mit csináljak? Apám teljesen kikészít!
Figyelt kérdés
Fél éve vagyok a barátommal aki nekem az első, apámmal egész jó a kapcsolatuk, én is mindig időben hazaérek, tényleg semmi okot nem adok rá, hogy balhézzon. Mégis mindenbe beleköt, de a két évvel fiatalabb öcsémnek mindent elnéz és ez már megőrjít! Megértem, hogy egyetlen lánya vagyok és félt de 20 éves leszek és annyira igazságtalan ahogy viselkedik! Nem bírom!!! Mit tegyek?2009. máj. 30. 20:35
1/5 anonim válasza:
20 évesen már nemigen van beleszólása. Felnőtt ember vagy, akár el is költözhetsz otthonról. Szerintem mond meg neki, persze csak szépen, hogy ne szóljon bele.
2/5 anonim válasza:
...Ez csak apai fèltèkenysèg... pròbàld meg elnèzni neki... az èn apàm is ugyanìgy viselkedett annak idejèn... Talàn majd idovel megszokja, hogy "màsè lettèl".....
3/5 A kérdező kommentje:
eddig próbáltam neki elnézni, de ma csúnyán nekem esett a barátom előtt és őt is csúnyán megbántotta pedig semmi oka nem volt rá de egyszerűen nem tudok vele beszélni csak hajtogatja a maga igazát...
2009. máj. 30. 21:57
4/5 anonim válasza:
Elsőnek! Könnyű azt mondani, hogy el is költözhet. De miből? Ha mondjuk még tanuló akkor az apja tartja el, szal miből tegye?Vagy menjen valaki nyakára élősködni? Persze az megint más tészta, ha tényleg dolgozik és keres.(kérdező?)
Szerintem ülj le apukáddal és mondd meg neki, hogy ugyanúgy szereted mint eddig, meg mi a baja, hogy folyton balhézik.Én is 20 éves vagyok és lassan 3 éve megvan a barátom,de apám sosem csinálta ezt. Sőőőt néha még a barátomnak adott igazat, amikor nekem volt...:-S
Vagy lehet,hogy a barátod nem tetszik neki? Ha viszont Ő sem adott rá okot,akkor tényleg nem tudom....
5/5 anonim válasza:
válasz egy nyugodt idöpontot és beszélj vele,ha nem beszélsz vele nem változik semmi,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!