Mit tegyek? Már teljesen kikészít az apám.
Nálam nem ez a szitu, de mégis hasonló. Én annyit tettem, hogy végiggondoltam hogy jó-e ez nekem... és rájöttem hogy nem. És a szervezetem automatikusan megtanította velem, hogy szarjak az egészbe nagy ívből. Mostmár megy. Régen mindenért magamat okoltam, mindenért rosszul éreztem magam, manapság minden könnyebb nekem, lehet hogy rossz életet élek, de nekem bejön. Valahogy próbáld meg teis elérni ezt.
Meg pár éve jóerősen összevesztem faterral, úgy hogy elküldött otthonról. Nem próbáltam meg magam visszasírni, hanem fogtam egy táskát, telepakoltam az életbenmaradáshoz szükséges holmikkal, és elmentem itthonról. Egy napig se voltam távol, hazajöttem a pénzemért, mert rájöttem hogy azis kellhet, aztán még ő kért bocsánatot (de persze leis ugatott), és azóta semmi, tudja hogy át kell mostmár gondolnia, amit mond. És nyugodtabb lett, úgy általánosságban is. Ennyi a titok nyitja ;)
Légy merész (lehet hogy kikapsz érte, lehet hogy jóerősen, de más lesz utána a helyzet, LEGALÁBBIS AZ ÉN TAPASZTALATOM EZ), és próbáld meg leszarni azt, ami körülötted zajlik!
Sajnos már nem élnek a nagyszüleim, így az kizárva. Más rokonokkal, akik a környéken élnek, mindenkivel rosszban vannak. A barátom szüleihez sem mennék semmi pénzért. Így magamnak kellene találnom valami megoldást.
Kedves 3., te hogy tudtad legyőzni ezt az egészet, hogy tanultad meg, hogy tegyél rá nagy ívben? Én napokig képes vagyok őrlődni egy dolgon, sajnos ilyen vagyok, emiatt már párszor rá is ment az egészségem. Mi az, ami segítene megerősödni? Emellett persze kerülöm apámat, ahogy tudom. De most anyám nem lesz itthon 4-5 napig, sőt 2 napig tesóm sem. :( Egyébként meg nem iszik, viszont már elég öreg.
Ez nem normális. -.-
Az ő gépénél van csak nyomtató, erre lejelszavazta a gépét, amikor nagyon jól tudja, hogy tele vagyok vizsgákkal és tananyagot kell nyomtatnom, na meg hát puskákat is. :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!