Most mit csináljak anyuval?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal, de anyu ellenzi mert a tesómnak is tetszett pár éve. Én ezt megis értem, de nagyon túlreagálja, elhord minden ribancnak stb. Ráadásul apuval is vitatkozik, és már azzal jön hogy válni akar. Beszélni nem lehet vele, mert rögtön kiabál. Régen is voltak viták, de az másik tesóm miatt. Mit csináljak, hgy abbahaggya?2012. jan. 30. 18:59
1/1 Daisyke válasza:
Szia! ez nehéz helyzet, anyukád biztos feszült és azért ért meg téged nehezen, ilyen nálunk is előfordul itthon ... és ha igazából szeretitek egymást a fiúval, akkor ezt anyukád is meg fogja látni, és egy idő után minden rendbe fog jönni a családban is. Testvérednek ezt be kell látnia, hogy most te nyertél, megesik az ilyen, mondjuk én a helyedben a testvérem miatt nem jöttem volna össze vele ... de szerintem az a legjobb, hogy tesód, te és anyukád leültök és megbeszélitek ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!