Te mindent elmondasz a szüleidnek?
Elmondtam anyámnak, hogy xar lett a félévi bizonyítványom, erre csak lebaxni tudott. Kedves... Legalább adna egy kis önbizalmat a második félévben. Persze tesómat meg vigasztalja, még tetkót is varrat neki a bánat enyhítésére, mert olyan tantárgyból képes megbukni egy szakmunkásképzőben, mint filmismeret... Nagyon utálom anyámat, alig várom, hogy elmehessek innen.
Azért lett szar a félévim, mert a két legkevésbé menő tantárgyból akartam jó lenni. Persze az sem sikerült, de mellé az összes többit is elhanyagoltam.
Elhanyagoltad a tanulást. Mit vársz, hogy megdícsér? Nyilván a javadat akarja, nem akarja h egy segélyeken tengődő szerencsétlen legyél. Úgy bírom az ilyen kiskamaszokat akik utálják a szüleiket, mert nem nyalják ki a seggüket, hanem próbálnak rájuk hatni valahogy. És nem hiszem, hogy "bánat ellen" engedné a tesódnak a tetkót. Tanulj és akkor nem fog "basztatni"....
Nekem meghalt anyám és boldog lennék ha még itt lenne hogy "basztasson".
Dehogy mondok el mindent a szüleimnek! Még azt sem tudják, hogy hol dolgozom. Semmi illegálisat nem csinálok, pusztán nem a bankszférában tevékenykedem, ahogy azt apám elképzelte. Egyszerűen mindenbe beleszólnak, pedig már 26 éves vagyok, a saját magam által megkeresett pénzből vásárolt lakásomban élek és 8 éve egy fillért sem kérek/kapok tőlük. Szeretem őket ettől függetlenül nagyon, csak túl jól ismerjük már egymást. Egyszerűen bizonyos dolgokban másképpen gondolkozunk és ők olyan típusú emberek, akik nem ismernek ellenvéleményt.
Talán a te szüleid is közölhették volna másképpen is a leszúrást, de azért te is tudod, hogy dícséretre aligha számíthattál volna. Hozzáteszem, hogy nem év végén kell odafigyelni a gyerek teljesítményére, hanem évközben is és segíteni neki a tanulásban, ha kell. Ettől függetlenül azért azt gondolom te is tudod, hogy elszúrtad.
huh ez amúgy tök nehéz téma...én nagyon kevés dolgot mondok el neki. Ritkán mesélek neki mindenről .Kb mikor hazajövök, 1. kérése : MI volt ma a suliba ?
Én meg ..."semmi"
! erre ő meg kibukik,h mért nem tudok neki seemit elmondani...és én meg tökre nem értem, h ezen modt kell kibuki, nem történik semmi a suliba ...és másról meg soha nem kérdez...szal ...soha nem kérdezi h mia helyzet a fiúkkal, vagy h vágyok e vmire...vagy ioesmi.De egyébként én bagyon vágyok arra h télleg jó legyen a viszonyunk ..és tökre mijndneig arra gondolok, h én tuti nem ezt fogom csinálni a kamasz lányommal ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!