Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság, hogy lehet egy...

Manapság, hogy lehet egy család boldog és kiegyensúlyozott?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy, hogy ha az alapok megvannak a számlákat tudják fizetni, van hol lakni, tudnak járni iskolába stb. stb. akkor nem kell anyagilag többet elvárni. Le kellene nyugodni meg van ami kell, elfogadni és kész.

Így a nyugodtság meg lehet, és tisztelni kell egymást, mint a házastársaknak, és a gyerekeket is, így a gyerekek is ezt tanulják meg. Problémák előfordulnak mindenhol, de azokhoz való hozzáállás, törekedés az együttes megoldására is jó pont egy kiegyensúlyozott kapcsolat eléréséhez.

Nem kell elvárni hogy problémamentes legyen egy családi élet, olyan nincs, az azokhoz való hozzáállás a fontos, hogy pozitív legyen és együttes.

Aztán lehetne sorolni, hogy legyenek együttes programok, hagyni teret is egymásnak, meghallgatni egymást, megpróbálni megérteni is még a gyerekeket is.

2012. jan. 27. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Akiket arra neveltek, hogy a család, a kitartás, a szeretet fontosabb, mint az önmegvalósítás, és nem abban a szellemben nevelkedtek, hogy neked is csak egy életed van, boldog család lehetnek. Ehhez olyan emberek kellenek, akiknél nem önmaguk az 1.-k.
2012. jan. 27. 15:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek az emberek maguknak is a legócskább kaját veszik, mivel nincs igényük jobbra. Nyilván nem rájuk vonatkozott az eredeti hozzászólásom, hanem azokra, akik valóban szegények.
2012. jan. 27. 15:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Férfi és Nő összhangja, Anya gyengédsége, szeretete, Apa határozottsága, mindenkinél humorérzék, rugalmasság, nyitottság és (sajnos) anyagi biztonság. Mindkét anyós legalább 25 kilométerre :-)

1 éves volt a barátnőm lánya, amikor nekünk összejött a baba. Láttam, milyen sokat veszekszenek anyagi okok miatt és hálát adok az égnek, hogy nekünk nem kell.

2012. jan. 27. 16:28
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Jó egészség és a bankszámlán 1 millió euró. Akkor garantált a boldogság.
2012. jan. 27. 18:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Annyira jó lenne, ha az ilyeneket mint előző kitudnák szortítozni.

Nem értem mit itt kell hülyeségeket írkálni.

Te még nem hallottál gazdag egészséges embert bányász béka feneke alatt lenni a kapcsolatában ?

2012. jan. 27. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:
nem még sohasem. Nekem csak fele ennyi pénzem van de már most is boldog vagyok. 22F
2012. jan. 27. 19:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi is boldogok vagyunk, de igaz, ami igaz, ha veszekszünk valamin, az az anyagiak miatt van. Egyszerűen kevés a pénz. Még karnist se tudunk venni. Ha kb. 100 000 Ft-tal több lenne a havi bevételünk, egy szavam se lenne.
2012. jan. 27. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!