Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem foglalkoznak manapsá...

Miért nem foglalkoznak manapság a liliomptirással?

Figyelt kérdés

Mint tudjuk, mostanában a lányok (és ritkább esetben a fiúk) 14 éves koruk alatt is élnek már nemi életet, idesőbbekkel.

Azt még megértem, hogy ők nem fogják fel a dolgok súlyát, de a szülők, akik látják, hogy "hopp, a lányomnak 17 éves barátja van és együtt is alszanak", miért nem tesznek valamit?

Én is találkoztam már ilyen szülővel és hihetetlen, mennyire naivak tudnak lenni. Miért nem fogják fel, hogy a gyerekük bűncselekményt követ el, vagy bűncselekmény "áldozata"? Nem félnek, hogy egyszer lesz egy rosszakaró, aki mondjuk még feljelentést is tesz és a lánya/fia szépen mehet a fiatalkorúak börtönébe?

2012. jan. 26. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Az egyik ismerősünk 30 éves múlt a barátnője 16. Nem tudok mit mondani rá. Nem értem milyen közös témájuk lehet,milyen jövőt képzel el egy 30 éves férfi, de lassan 1 éve együtt vannak. ÉN sem támogatom az ilyet, pedig huszonéves vagyok. Mindig fura mikor játönnek.
2012. jan. 26. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Nehéz az ilyet bizonyítani, talán csak tettenéréssel lehetne. Mert ha azzal állítasz be a rendőrségre, hogy együtt aludtak és biztos történt köztük valami, akkor jól körberöhögnek.
2012. jan. 26. 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:

ma 11:19!!

A 11:11-es vagyok.

Persze a válaszomat nem olyan esetre értettem mint a te eseted (12 éves lány-40éves férfi)

Tudom a kérdés a 14éven aluli korosztályra vonatkozik,de az én véleményemet egy kicsivel idősebb lányokra értettem.És persze akkor sem a 40éves cukros bácsi esetével,hanem arra gondoltam hogy ha egy tizen éves lánynak idősebb 20on éves barátja van,az nem feltétlenül akkora gáz,mert én biztos vagyok benne hogy a velük egykorú fiúk közül sokkal több a csirkefogó mint a 20on éves pasik közt.Erre írtam azt hogy nem feltétlenül kell tiltani,hanem elmagyarázni neki és úgy nevelni,hogy ha szexuális kapcsolatot létesít valakivel,az mekkora felelősség és nagyon jól vizsgálja meg hogy kivel,milyen az a férfi,tehát hogy jól nézze meg...

Ami a tényleges kérdés,tehát az hogy a 14éven aluli lányok esetében hogy lehet...

Nos igen,ott valóban kevés elmagyarázni hogy nézze meg...

Az ilyen idős lányok eszét elveszi egy olyan fiú aki udvarol nekik,bókol nekik és teszi a szépet.Még akkor is ha ez a fiú nem is fiú hanem már egy férfi.

Ki kell mondani,hogy egy ilyen esetben a 12-13 éves lánynak elment a józan esze mert csak rózsaszín sziveket és felhőket lát.Ekkor kell a szülői szigor,és határozottam fellépni-elbeszélgetni a kedves férfival,hogy szálljon le a kislányról.

És ahogy a kérdező is írta,van olyan hogy ezek a kislányok az ágyukba cipelik a szülők elött a férfit...nos azokat a szülőket is le kéne csukni a kedves férfival együtt...

2012. jan. 26. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Igazad van! Egy 17-18 éves fiatalnak is kell már annyira értelmesnek lennie, hogy kivárja azt a pár hónapot, amíg a barátnője betölti a 14-et! Nehogy már az annyira nagy megterhelés legyen, ha kicsit is szereti! (Pár hónapnál többe meg már bele se merek gondolni...)
2012. jan. 26. 23:54
 15/17 anonim ***** válasza:
A 8-as válaszoló gyereknevelését meg nem kéne kritizálni, szerintem. Akkor lett volna gond, ha nem veszik észre a lányuk érzelmeit és nem lépnek közbe!
2012. jan. 26. 23:57
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

13 voltam mikor összejöttem egy 30 éves pasival. Szüleim nem tudtak róla, de nagyon sokan igen! Látták, hogy bemegyek hozzá, látták, hogy néha ha talakáson kívül találkoztunk beülünk valahová stb. És nem tettek semmit. Senki nem szólt a szüleimnek, senki nem szólt a rendőrségnek... Én sajnos elég későn érő típus vagyok mindig is el voltam maradva kb. 3 évvel. Ha már nekem nem volt annyi eszem, hogy ne adjam oda magam egy ennyi idős palinak akkor annak a sok-sok felnőttnek, miért nem volt annyi esze, hogy szóljon valakinek?

No comment!

23/N

2012. jan. 27. 13:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Van akit nevelnek, és van akit csak tartanak.Azt írod,jó nevelés szeretet kötödés.Igen ez a család,mégis sok gyerek megvezeti a szüleit.otthon kis angyal kilép az ajtón meghülyül.A szabados nevelés,nézzünk körül sok tini valóban össze vissza fekszik mindenkivel,csont részegre le issza magát.Vagy a szülő engedi mert mint írtam csak tart.De sok szülő dolgozik pl éjjel és megvan róla gyöződve a gyerek otthon alszik.Aztán vagy akad valaki aki veszi a bátorságot és figyelmeztet,vagy nem.Már az hosszú számomra miért is kell egy kamasz lánynak meg engedni bárki is vele"aludjon"Van egy ágyikó és aludjon egyedül,neki még az a dolga tanuljon.Miért nem szól?mert úgy gondolja nem avatkozik mások ügyeibe még neki lesz kellemetlensége.
2012. febr. 27. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!