Nagyon sokat vitázunk az állattartással kapcsolatos dolgokról, ez a kapcsolat végét is kell, hogy jelentse?
Én akarok valamit tartani ő nem. Ha ki merem ejteni a számon, hogy legyen egy...-unk, akkor iszonyatos sértődésbe kezd a barátom és szakítani akar. Mert fokozatosan kiölöm belőle az ilyen kijelentéssel az irántam érzett szeretetét.
Ez normális dolog?
És ha később dühös leszek majd az életben, akkor én a dühömet kivetítem a gyerekeinkre. WTF???
és hiába kérem tőle, hogy segítsen levinni ezt azt mondjuk az erkélyről visszautasítja, hogy az senkit nem bánt, igaz, hogy virít az utcának, de mi nem látjuk, szóval ott sincs.
Mi a nyavalyát csináljak? Szakítsunk? Ugyanis akarok állatokat tartani, és egész életemben arra leszek ítélve, hogy lakásban semmit... És ha merek szólni meg egész napos rossz kedv és vita van belőle?! Most is a vizsgámra kéne készülnöm minden tök jól ment erre reggel jön egy üzenete, hogy tegnap este... Az agyam eldobom.
Ilyen "apró" dolgok aztán nagyon tudnak bosszantani.
".....attól fél, hogy neki kell gondoznia. és büdös lesz és hangos, mondjuk egy madár, meg stb...."
Ha ennyire nincs türelme az állatokhoz, és ennyire nem akar alkalmazkodni hozzájuk, akkor ne is álmodj róla, hogy egyszer a közös gyermeketek gondozásában részt vesz. Nekem is ilyen volt az exem. Befogadtunk egy gazdátlan macskát, és egyszerűen nem bírta elviselni, hogy az jobban szeretett engem mint őt. Ez így is maradt a kapcsolatunk végéig. Volt két degunk is, akik éjszaka elég aktív életet éltek, sokat rágcsáltak (hiszen rágcsálók). Őt ez is nagyon zavarta, sokszor veszekedtünk emiatt. Pedig nem voltak hangosak, de azt mondta, hogy nem tud tőlük nyugodtan pihenni. Pedig ő ajándékozta nekem nőnapra. Mindig azt mondta, hogy ő nem hajlandó egy állathoz sem alkalmazkodni.
Persze lassan rájöttem, hogy nem csak egy állathoz, de emberekhez sem akart alkalmazkodni, soha semmiben. Szóval elég egoista volt. És tudtam, hogy ha gyerekünk születne (amit ő is akart), akkor ugyanez lenne a helyzet. Egy csecsemő sír, és igenis minden igényét lesni kell, és főleg amíg pici, csak hozzá alkalmazkodni. Ez a normális. Ahogy egy állatnál is, aki nem fogja kinyitni a hűtőajtót ha éhes, vagy lemenni a parkba ha kakilnia kell. Mit csinálna akkor egy ilyen fickó? Elköltözik otthonról amíg a gyereke 2 éves nem lesz, mert akkor már kicsit könnyebb vele? És később? Ugyanúgy fogja idegesíteni, hiszen még "csak" gyerek.
Szóval aztán vége lett, és nem bántam meg. Így utólag azt az időt bánom csak, amit ráfecséreltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!