Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudod, hogy a párod/fér...

Honnan tudod, hogy a párod/férjed az igazi?

Figyelt kérdés

Nem túl régóta vagyunk együtt a mostani párommal. Az előző kapcsolataimhoz képest ez szinte tökéletes.

Nagyon szeretem, vele képzelem el a jövőmet.

Viszont, gyakran eszembe jut az exem. Van egy olyan titkos vágyam, hogy még egyszer utoljára beszélhessek vele 4szemközt. Talán ez azért van, mert az utolsó alkalommal mikor beszéltünk nagyon megbántott, és ezen nem tudom túltenni magam. Vagy nem?

:(

2012. jan. 25. 13:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nem azért jut eszembe, mert érzek iránta bármit is. Nagyon csúnya szóval illetett, tudta mivel bánthat meg.

Elég sokáig voltam magam alatt, mert elhittem amit mondott.

Nem a k.rva vagy ehhez hasonló... ennél sokkal fájdalmasabb

2012. jan. 25. 13:47
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer megkérdeztem egy idős néni, honnan tudom ki az igazi. Azt mondta ezt el kell dönteni. Sehonnan nem érzem.

És van benne valami, hisz mindegyik párunkat annak hittük, utána pedig rájöttünk mégsem az volt.

2012. jan. 25. 13:48
 13/25 anonim ***** válasza:
Te még nem tetted túl magad az előző párodon - azért akarsz vele beszélni. Nem kell. Majd az élet úgyis elrendezi ahogy kell.
2012. jan. 25. 13:48
 14/25 A kérdező kommentje:
Azon nem tettem túl magam, amit mondott.
2012. jan. 25. 13:49
 15/25 anonim ***** válasza:
"Nem azért jut eszembe, mert érzek iránta bármit is.
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem értem, miért akarod te bizonyitani az exednek, hogy nem az vagy,akinek elmondott téged. Mi a fontos, hogy a mostani pároddal minden rendben van. En nem állnék már szóba az exemmel, ha már igy viselkedett velem szemben.

Ha viszont érzelmek fûznek hozzá még ezekután is,akkor jól gondold át, hogyan cselekszel a mostani pároddal.

KI az igazi? Mindig az,akivel a jelen pillanatban együtt vagyunk.

17/25 A kérdező kommentje:

Mert akkor tudok megnyugodni, akkor tudom ezt a dolgot lezárni - amit ez az egy szó okozott - ha a szemébe mondom, hogy nem vagyok az.

Hülyén hangzik, de csak így fogom tudni magamnak is bebizonyítani, hogy elhiszem, hogy nem vagyok az aminek mondott.

2012. jan. 25. 13:52
 18/25 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de te valóban a párodon nem tetted túl magad - valld be magadnak nyugodtan!

Ha nem így lenne, ki nem tojná le, hogy mit gondol. Rám is mondott mindenféléket a volt párom, de nem érdekel. Engem az érdekel ki mondja. És ő ki?? Egy senki. Arra sem méltatom, hogy lábat töröljek benne. Ennyi.

2012. jan. 25. 13:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Te a volt párod véleményével bizonyítod magadnak, hogy milyen vagy?? Ez nem normális dolog. A mostani párodéval bizonyítsd! Vagy ő nem számít??
2012. jan. 25. 13:56
 20/25 anonim ***** válasza:
Ne haragudjál érte ez tiszta idiótaság, hogy az az egy szó megnyugtasson. Es mi lesz veled,akkor ha újra a szemedbe mondja? Akkor megint parázol, hogy találkozni akarsz vele, hogy bizonyitsd mégsem az vagy, aminek téged hisz. Az a lényeg, hogy te tudod, hogy nem vagy az,aminek gondol téged, vagy pedig te sem vagy tisztában azzal,amivel vádol téged.
2012. jan. 25. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!