Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudod, hogy a párod/fér...

Honnan tudod, hogy a párod/férjed az igazi?

Figyelt kérdés

Nem túl régóta vagyunk együtt a mostani párommal. Az előző kapcsolataimhoz képest ez szinte tökéletes.

Nagyon szeretem, vele képzelem el a jövőmet.

Viszont, gyakran eszembe jut az exem. Van egy olyan titkos vágyam, hogy még egyszer utoljára beszélhessek vele 4szemközt. Talán ez azért van, mert az utolsó alkalommal mikor beszéltünk nagyon megbántott, és ezen nem tudom túltenni magam. Vagy nem?

:(

2012. jan. 25. 13:28
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, a mostani párom az akivel le akarom élni az életem. De addig nem köthetjük össze az életünket, vagyis én nem akarok addig hozzámenni amíg az exem is ott motoszkál a fejemben. :S
2012. jan. 25. 13:29
 2/25 uccu ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha beszélnél az exeddel...Addig tényleg ne menj hozzá, mert később válóok is lehet, ha jobban motoszkál a fejedben.
2012. jan. 25. 13:36
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Amíg az előzőhöz érzelmi szálak kötnek, nem tudsz újabb hosszútávú kapcsolatot kialakítani. Le kell ahhoz zárni a múltat, hogy tiszta lappal indulhass. Elégtételt szeretnél, ugye? Nem hiszem, hogy jó ötlet.
2012. jan. 25. 13:37
 4/25 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam összehozni egy beszélgetést.

Az exem mostani párja elég gáz dolgokat írt rólam az egyik közösségi oldalon (vezeték és keresztnévvel együtt!!!), és akkor irtam az exemnek, hogy állítsa le a párját. De nem érkezett semmi válasz.

2012. jan. 25. 13:39
 5/25 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, szükségem van arra, hogy a szemébe mondjam, hogy nem vagyok az, aminek a szakításkor elmondott!
2012. jan. 25. 13:40
 6/25 uccu ***** válasza:
77%
Akkor ne beszélj vele inkább. Az exed úgyis a jelenlegi párjának ad majd igazat. Valahogyan magadban kell lezárni, de addig a mostanid ne hülyítsd, mert azzal fájdalmat okozol neki.
2012. jan. 25. 13:41
 7/25 anonim ***** válasza:
13%

Te biztos,hogy nő vagy.

Azok ilyen gerinctelen férgek,hogy másra gondol miközben kapcsolatban van meg azok sírnak az exeik után. Gratulálok.Legszívesebben leköpnélek.

2012. jan. 25. 13:41
 8/25 A kérdező kommentje:

Neked is gratulálok, kedves utolsó. El sem olvasod amit írok, csak mondod a hülyeséget!

Szövegértés elégtelen.

2012. jan. 25. 13:43
 9/25 anonim ***** válasza:

Sehonnan, ezt nem lehet tudni.

Persze, a legtöbb nő azt mondja / írja az efféle kérdésekre, hogy ő igenis tudja, mert a másik fele, meg meghalna érte, meg hát ezt érezni lehet blabla, de sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Vannak válások, ahol javarészt csupa egykor igaziak, meg nagy ők adják be a válókeresetet, mert épp találtak valaki mást, akiről kiderül számukra, hogy jaj hát ez most már tényleg az IGAZI, az előző tévedés volt, meg hát jaj, ez már valóban életük párja.

Én is szeretem a férjem, azt gondolom, az igazi, de tévedhetek. Mint bárki. Ha nálad eszedbe jut az exed, akkor Te valószínűleg nem épp jó nyomon jársz...

2012. jan. 25. 13:43
 10/25 uccu ***** válasza:
100%
Írd le neki, hogy nem vagy az, aminek elmondott és indokold is meg. Gondoskodj róla, hogy az ő kezébe jusson. És dobd ki te is írásban, hogy már nem érzel iránta semmit, így megkéred ne is válaszoljon a levélre és örülsz, hogy végre egy normális párod van, aki szeret téged. És ennyi. Meglátod, lehet, hogy jobban érzed magad már ettől is.
2012. jan. 25. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!