Amikor nincsen célotok, mi visz előre titeket?
Figyelt kérdés
Van munkahelyem (ideiglenes), van párom. Pénzügyi gondjaim minimálisak. Valami életcélt keresek, amiért tényleg érdemes fölkelni, nap mint nap. Lehet érte küzdeni. Nekem nem az az életcélom, hogy családom legyen és anya lehessek. Ez is jó dolog, de úgymond, második helyre szorul. Valami olyan úton szeretnék elindulni, aminek értelme is van. Legyen értelme az életemnek. Ti hogy tudtok ilyen holtponton túljutni? Másfél éve keresem a helyemet, egyik munkahelyről a másikra megyek. De valami hiányzik.2012. jan. 24. 21:07
11/12 anonim válasza:
Szia,igen,amit az előttem szóló írt,az nagyon jó.Gondolkozz,hogy mi volt az régen,ami örömmel töltött,de nem volt időd,vagy bátorságod megvalósítani.Ill. menj el jógázni,találj egy meditációs kurzust,ezek feltöltenek energiával is,jobb kedved lesz,utazz el valahova a pároddal.Ill. nézz szét állás ügyben is,úgy érzem a kommentjeidből,hogy nem álmaid állását találtad meg,lehet,hogy ez tesz unottá,mert szinte az egész napodat egy olyan helyen töltöd,amit nem szeretsz.
12/12 anonim válasza:
Esetleg valami idegen nyelv megtanulása? Egyik ismerősöm teljesen magától tanult meg spanyolul, tehát nem járt sem tanárhoz, sem nyelviskolába, csak a neten és könyvekből tanult. Mellé minden hónapban gyűjtött és 2 év múlva lelépett Spanyolországba tökéletesíteni a nyelvtudását :)
Jaj, de irigylem érte (jó értelemben), mert én sajnos nem vagyok ilyen kitartó :(
De jó ötletnek tartom pl. a tánctanulást is vagy valami új sportot, hobbit, ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!