Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék anyával beszélni...

Szeretnék anyával beszélni egy igen komoly dologról, de ő nem akar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. Lassan egy éve elvesztettem a szüzességem, amit nem bántam meg. Együtt vagyok még a sráccal és tényleg szeretjük egymást( ezzel kapcsoltos fejmosásokat, ha lehet, ne írjatok).

Anya nagyon kedveli a fiút. Ezt ő mondta nekem és örül,hogy ő vele vagyok együtt.

Régebben azt is mondta,hogy reméli meg tudjuk együtt beszélni a szex-el kapcsolatos témát is, mint nővéremmel.

Felhoztam neki még anno a témát, de elterelte a beszélgetést más irányba. Decemberben volt nálunk ügyeletes doki, mert nagyon görcsölt a hasam a menstruáció első napján. Ekkor kérdezte az orvos,hogy szex és ilyesmi volt e már, védekezés és ehhez hasonlók. Akkor őszintén válaszoltam és anya is ott volt. Utána való nap próbáltam vele megint beszélni, de szinte lerázott. Kérdeztem,hogy van e valami baj? A válasz annyi volt,hogy nincs.

Próbáltam erről nővéremmel is beszélni, mert vele is nagyon jó a kapcsolatom, de ő is lerázott. Mondtam nekik,hogy rossz érzés,hogy nem tudom megbeszélni velük ezt, de mégsem érdekli őket...

Miért? Mit tegyek?

2012. jan. 23. 21:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%

Mondd azt neki, hogy tegnap este anál közben berepedtél, azóta eléggé vérzik.

Hidd el, nincs anya, aki erre ne figyelne.

2012. jan. 24. 02:03
 22/22 anonim ***** válasza:
57%
Ami nem megy, miért kell erőltetni? Nézd nem a filmekben élünk, meglepődnél, ha tudnád mennyi ember van, akik sose beszéltek ilyenekről az anyjukkal. Ha meg a szexhez van bátorságod, akkor igazán szétteheted az orvosnak is. Az interneten minden fent van, hogy hova lehet menni, elmégy és kész. Semmivel sem lesz könnyebb akkor se, ha anyád veled megy a váróba.
2012. jan. 24. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!